reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty! :)
Nonek nie przejmuj się egzaminem, może faktycznie okaże się, że nie jest tak źle ;)
Jolka ja też mam lekko podwyższone leukocyty i lekarz powiedział, że w ciąży tak może być.
andzioszka - cieszę się, że z dzidzią dobrze :)

Ja jestem głupia, właśnie sobie uświadomiłam, że w poprzedni piątek zjadłam 2/3 małego oscypka - nie wiem, jakieś zamroczenie mnie wzięło. O serach pleśniowych pamiętałam, a oscypku jakoś do głowy mi nie przyszło. Mam nadzieję, że nic mi nie będzie :crazy:

Pan, który przywiózł szafę z ikei, powiedział, że wydaje mu się, że będzie chłopak. Hehe - ciekawe, czy jasnowidz :p

reklama
Hej dziewczyny i ja się witam po weekendzie :-)
My w weekend jak zwykle zwiedzaliśmy trochę "nasz nowy" kraj a że pogoda dopisała to było całkiem fajnie.
Ale oczywiście nadrobiłam wszystko z weekendu :-)

Pisałyście o ciuchach ciążowych i ja własnie jak byłam ostatni raz w PL to trafiłam na taki lumpeks z odzieżą tylko dla kobiet w ciąży, znalazłam tam kilka fajnych i niedrogich ciuszków a na koniec pani mnie poinformowała że prowadzą coś a'la skup odzieży używanej dla kobiet w ciąży więc myślę że fajna opcja po porodzie można do nich zanieść ciuszki, które już się nie przydadzą i dostać za to parę groszy.

Gratuluję wszystkim dziewczyną udanych wizyt justyn.ka gratuluję synka, KingaoO, gdynianka1 gratuluję córeczek i powiem Wam że teraz jak się przegląda listę listopadówek to chyba jednak rządzą siusiaki:-D
nonek90 i ja trzymam kciuki za ten egzamin, tak jak już pisały dziewczyny i ja pamiętam takie egzaminy gdzie mówiłam że na pewno nie zaliczę a zaliczyłam i Tobie takiej niespodzianki życzę
czekoladka21 I ja sie przyłączam do życzeń Wszystkiego najlepszego na nowej Drodze Życia, dużo zrozumienia i cierpliwości no i napisz jak było jak już ochłoniesz.

Zazdroszczę dziewczyną mieszkającym w pobliżu morza, ja w PL mieszkam w Wawie więc do morza daleko ale w wakacje często trójmiasto odwiedzaliśmy, braliśmy rowery i zjeździliśmy całe wybrzeże od Gdańska do Łeby było super a teraz jak wracamy promem to wysiadamy w Gdyni więc zawsze choć krótki spacerek bulwarem musi być:-)

Ostatnia edycja:
Ann17 to jak następnym razem będziecie płynąć do Polski to daj mi znać, pomacham Tobie z okna;-) Mieszkam tak, że widzę prom.

Czekam na wieści naszych dziewczyn po wizytach, a tu nadal cisza.

Andzia wyniki są takie:
leukocyty- 13,5 (3,8-10 norma)
limfocyty- 21% (21-45)
limfocyty-2,80
inne(ezo, bazo, mono) 0,40
gran. obojętnochłonne 10,30

żelazo wyszło piękne-14 (7-30)

Cześć Mamusie!
Trzymam kciuki za Wasze wizyty, żebyście zdawały relację z samych dobrych wieści :)

Ja odpadam stąd, nie mam aż tyle czasu, żeby nadrabiać wpisy i każdej odpowiedzieć - bo inaczej czuję się nie fair w stosunku do Was. Myślałam, że jakoś to ogarnę, będę wpadać rzadziej, ale to mija się z celem i mam potem zamęt w głowie, nie wiem co się dzieje u której i ogólnie źle to wychodzi tak czy siak. Kibicuję Wam mocno. Uściski!

Jolka6621 wynikami nie masz sie co martwić, takie podwyższenie to nic nie znaczy, w ciąży mogą być nawet wyższe wartości. Mozesz spac spokojnie:tak:
Dziewczynki , ja właśnie wróciłam od endokrynologa, okazało się ze po biopsji znacznie się guzek zmniejszył:-),najprawdopodobniej była to torbiel.A w styczniu to wyglądało nieciekawie, w ciągu roku podwoił swój rozmiar i w USG też miał cechy potencjalnie złosliwego. Na biopsji nic wtedy nie wyszło, ale to róznie bywa z tym nakłuwaniem. A teraz wszystko idzie w dobra stronę:-)Radość ogromna. Jak to pani dr stwierdziła, narazie ciąża nie szkodzi tarczycy:-) Leki będę musiała przyjmować w większej dawce, ale to dla dzieciatka, żeby mu hormonów nie brakowało.

reklama
Gatulacje Leonów i potwierdzonej Alicji :)

KingaoO cudna Lenka

basiaaa10 a do porodu sobie prawko Twoj zrobi? Czy sama się odwieziesz? :happy:

Magda86Poznań to czekacie teraz na lepszą ofertę, nie?

justyn.ka ja miałam już chwilę temu jakby zaschnięte grudki, a teraz od czasu do czasu sutki mam takie jakby wilgotne...

Do góry