• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

to jednak tak bylo jak pisalas

a to ze grzeczne dzieciatko mialas maz sie zajmowal,to super przez to moglas

plotkowac na bb;-)

ja pisalam jak m w pracy ,bo jak w domu jest to nie idzie.

teraz tez jest na nocce

xavko byl grzeczny i nadal jest ale czuje ze z niego bedzie urwis ze hoho,oliver tez

byl grzeczniutki a pozniej pokazal rozki a teraz, to nie wspomne ........no ale chlopak

dobranoc jeszcze raz

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Jagodzi (nieco spóźnione) i dla Krzysia! Dużo zdrówka, szczęścia i radości!
Aga_k_m wszystkiego dobrego w dniu 18-tych urodzin;-)

Załączniki

• file_5.jpg
    file_5.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 31
  • tort.jpg
    tort.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 28
hełoł, ja wczoraj miałam tak masakrycznego kaca, że nawet sie nie zbliżałam do laptopa, wybaczcie, dziś też nie popiszę z Wami, bo jesteśmy na weekendzie u Dziadzi i Babci Izy... eh.. buziaki dla Was...

a z tym korkiem, to muszę się dobrze zastanowić co ja chciałam Wam wytłumaczyć, bo jak to przeczytałam, to sama nie wiem:confused::confused::confused:

Hallo Kochane moje!!!
Dziecko mnie obudzilo o 7.30 i ani w głowie jej było spanie jeszcze:no: No więc trzeba było wstać... wolę jak Ona budzi się koło 6.00, bo wtedy dostnie mleczko i jeszcze zasypia, a po 7.00 to już kiszka...
No i jak już wstałam o tej zabójczej godzinie to spojrzałam na termometr za oknem i było -20:szok::szok::szok::szok::szok: A u Was jak?

martalis, ja niestety nie wiem, Marzenka może pamięta, oan ma pamięć absolutną.
Jak przeczytałam posta Martylis to wiedziałam, że któraś mnie wskaże:-D:-D:-D

nie wiem może chodzi Ci o Agę (nie pamiętam końcowki:sorry2:... 29 bodajże. Chyba Ona mieszka/mieszkała w Niemczech), była jeszcze Marzeniak..
Aga29 udziela się cały czas na zamkniętym. Mieszkają w Niemczech i mają "swoich" dwóch synów... Ale pomyślałam sobie o Zielono_mi... Tylko ona pisała z samego początku ciąży... potem była jakś afera z nią (jakaś oszustka czy coś:szok:) i usunęli ją... ale tak dokładnie nie pamiętam jak to było. wiem, że ona w ogóle jakieś kity cisła... no i niby w D mieszkała... Bo tak jak sobie myślę to nikt mi do głowy nie przychodzi...

a z tym korkiem, to muszę się dobrze zastanowić co ja chciałam Wam wytłumaczyć, bo jak to przeczytałam, to sama nie wiem:confused::confused::confused:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Aga-Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry