Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiesza teraz tak........... zostały mi ostatnie 3 posty, zanim nadejdzie ten upragniony 3 tysięczny post i właśnie postawnowiłam, że nie napisze go dziś
zostawię go na jutro, Maja jutro ma 8 m-cy więc super się zgrało!!!
malgoss- dobranoc :-)
A ja już chciałam odliczać
:-);-)moniqsan- ktos kiedys tak pięknie odpisywał na twoje posty , nie pamietasz, czy to jeszcze inaczej brzmiałojak tak to upssssssss

moniqsan- chyba się nie obraziłaś![]()

a teraz tak........... zostały mi ostatnie 3 posty, zanim nadejdzie ten upragniony 3 tysięczny post i właśnie postawnowiłam, że nie napisze go dziś
zostawię go na jutro, Maja jutro ma 8 m-cy więc super się zgrało!!!

O wymyśliła
I jeszcze tu jest i czyta
Wariatka
Ankzoc, pisz a nie będziesz kombinować!
;-)
Wiecie co?
Wyrodna ze mnie matka ... ale kurczę, muszę w końcu to dziecko wychować!
Czy Wy wiecie że ja codziennie usypiam małą w sumie na siłę?
Mniej więcej w tych samych godzinach i jak widzę że jest śpiąca idę z nią do sypialni, daję cyca i po prostu odkładam do łóżeczka. Ona oczywiście, mimo że zaraz pada robi awanturę na całe gardło, wstaje, krzyczy, zalewa się grochami. Nie zdążę usiąść w drugim pokoju do kompa a ta już śpiTylko tak się zastanawiam - po co jej ten lament? I tak wie, że do niej nie wrócę ?