Cześć Matki Polki 
Dziś się trochę powylegiwaliśmy. Tak w sumie na siłę, bo Lili nie spała już od 7 i tak łaziła po nas i ciągnęła za co się da
Kończę pić kawkę i biorę się za robotę
nina, moja córa bawi się sama Po wstaniu, przewinięciu, przebraniu przynoszę ją ze sobą do pokoju, rozkładam na dywanie matę i kładę ją na niej. I w sumie to potrafi tak na niej cały dzień spędzić
 Po wstaniu, przewinięciu, przebraniu przynoszę ją ze sobą do pokoju, rozkładam na dywanie matę i kładę ją na niej. I w sumie to potrafi tak na niej cały dzień spędzić  Oczywiście nie siedzi tylko na niej. Zwiedza dom, idzie do kuchni, do sypialni, do łazienki, wraca, zabawi się, znów pozwiedza i tak w kółko
 Oczywiście nie siedzi tylko na niej. Zwiedza dom, idzie do kuchni, do sypialni, do łazienki, wraca, zabawi się, znów pozwiedza i tak w kółko  Raczej się nie zdarza żebym musiała za nią biegać. Jak już to ją wołam żeby coś zostawiła i przyszła (np miskę z kocią karmą) Na razie słucha
 Raczej się nie zdarza żebym musiała za nią biegać. Jak już to ją wołam żeby coś zostawiła i przyszła (np miskę z kocią karmą) Na razie słucha 

Dziś się trochę powylegiwaliśmy. Tak w sumie na siłę, bo Lili nie spała już od 7 i tak łaziła po nas i ciągnęła za co się da

Kończę pić kawkę i biorę się za robotę

nina, moja córa bawi się sama
 Po wstaniu, przewinięciu, przebraniu przynoszę ją ze sobą do pokoju, rozkładam na dywanie matę i kładę ją na niej. I w sumie to potrafi tak na niej cały dzień spędzić
 Po wstaniu, przewinięciu, przebraniu przynoszę ją ze sobą do pokoju, rozkładam na dywanie matę i kładę ją na niej. I w sumie to potrafi tak na niej cały dzień spędzić  Oczywiście nie siedzi tylko na niej. Zwiedza dom, idzie do kuchni, do sypialni, do łazienki, wraca, zabawi się, znów pozwiedza i tak w kółko
 Oczywiście nie siedzi tylko na niej. Zwiedza dom, idzie do kuchni, do sypialni, do łazienki, wraca, zabawi się, znów pozwiedza i tak w kółko  Raczej się nie zdarza żebym musiała za nią biegać. Jak już to ją wołam żeby coś zostawiła i przyszła (np miskę z kocią karmą) Na razie słucha
 Raczej się nie zdarza żebym musiała za nią biegać. Jak już to ją wołam żeby coś zostawiła i przyszła (np miskę z kocią karmą) Na razie słucha 

przed chwilą się obudziłyśmy normalnie to tylko do 10 śpi
 przed chwilą się obudziłyśmy normalnie to tylko do 10 śpi 

my też mamy psa ale wychodzi z nią Przemek,przychodzi z pracy i wyprowadza psa
 my też mamy psa ale wychodzi z nią Przemek,przychodzi z pracy i wyprowadza psa 

.Próbowałam się wyrwać do kafejki internetowej żeby Was pod czytać ale M czuwał
.Próbowałam się wyrwać do kafejki internetowej żeby Was pod czytać ale M czuwał .
. 

napracujesz się kobieto....
 napracujesz się kobieto....