czesc
znowu kiedy mogłyśmy pospać - mąż do pracy raniutko szedł - to oczywiście i tym razem młoda chciała wstać przed 6
dzisiaj spała z nami, bo godzinę po tym jak zasnęła poszłam ją sprawdzić i już znowu cała gorąca strasznie...wolałam mieć ją przy sobie niż że zasnęłabym a np. jej by w tym czasie mocno temperatura skoczyła

podaliśmy jeszcze nurofen i nie wierzyłam, że pomoże bo wcisnęłam jej tylko 4ml, a i to z oporem...zastanawiałam się już nad czopkiem kiedy zobaczyłam, że robi się chłodniejsza i wytrzymała do rana...aha, jeszcze po 21 się nam rozbudziła i szalała

ale dziś rano znowu czopka jej dałam, bo znowu gorąca była...nawet jej nie mierzę temperatury, bo ona ucieka, krzyczy, płacze, a na sam dotyk czuć, że temperatura wysoka..
Agutku, a gardło ma Tola czyste? Bo u nas ostatnio też była tylko gorączka, a lekarka zdiagnozowała zapalenie gardła i ucha.
lekarz powiedział, że robi się lekko zaczerwienione
w ogóle wczorajsza wizyta znowu dała mi do myślenia czy nie zmienić pediatry

gdybym nie zadawała pytań nic by mi nie powiedział co jej dolega

ale jak nie on to pozostaje mi jeżdżenie do przychodni np. na drugi koniec miasta, a tę mam pod samym blokiem więc mam zagwozdkę
A my dzisiaj mieliśmy szalony dzień, rano poszliśmy na plac zabaw - tuż obok domu zbudowali największy plac zabaw w W-wie. W szoku byłam a moje dziecko myślałam, że tam zamieszka
no ale w końcu się zmęczył i udało sie wrócić do domku, ufff. Szybkie spanko (teraz śpi ok 1 - 1,5 godz. - dłużej mu nie pozwalam) , obiadek i popędziliśmy na wigilię do "przedszkola". Było fantastycznie :-) No i o 21 dziecię padło
ale fajnie wam z tym placem zabaw!
Fredzik 16-go będę w Wawie znowu ;-) tyle, że będziemy mieli cały dzień bardzo zajęty...szkoda, bo może tym razem udałoby mi się Szymka zobaczyć hihi ;-) Ale będziemy w biegu bleee