reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-)

Ja też niedługo do pracy.. Ale najpierw umyję okna :cool: Przynajmniej od wewnątrz :-) O resztę już się będzie mąż martwił :-p

Miłego dnia :-D

reklama
Cześć. Ja też w pracy. Dzisiaj mamy firmową wigilię, a ja w dodatku odbieram nagrodę :tak:. Jak wrócę do domu, to synek będzie już spał.

Ta noc nie była udana. A wszystko prawdopodobnie przez soczek z miętą. Ostatnio Karol pije w nocy jak szalony. Robię mu wodę z dodatkiem soku (tak gdzieś 20% soku), no i wczoraj pierwszy raz był soczek jabłkowo miętowy, który mu nie posmakował. A ja myślałam, że nie chce mu się pić. A jak mu potem zrobiłam wodę z innym sokiem, to wypił chyba ze 120 ml na raz.

My dzisiaj znowu ani razu w nocy nie wstaliśmy :tak:
Tak sie wyspalam, ze nawet do pracy na 6.30 dzisiaj sobie przyjechałam :tak:

blueberry a samej wody Karol nie wypije? w nocy to chyba nie za bardzo zdrowo dawać soczek...Gratuluję nagrody! A co to i za co? :-p

Dzień Dobry,

Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą:tak:, ja się przyznam, że nie robię porządków ze względu na święta:-p, okna myje wtedy, kiedy mam więcej czasu, a przed świętami raczej go brakuje:baffled:, także nasze mieszkanie wygląda cały czas tak samo, a że jestem przecież w domu, to trzymam chyba jako taki porządek;-).

Bluberry gratulacje :-D

Dzień Dobry,

Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą:tak:, ja się przyznam, że nie robię porządków ze względu na święta:-p, okna myje wtedy, kiedy mam więcej czasu, a przed świętami raczej go brakuje:baffled:, także nasze mieszkanie wygląda cały czas tak samo, a że jestem przecież w domu, to trzymam chyba jako taki porządek;-).

Bluberry gratulacje :-D

Ja też nie sprzątam jakoś specjalnie bo święta ;-)

Za 10 lat pracy (ło matko jaka stara jestem :szok:;-)).

Ło matko, jaka stara jesteś :szok::-D:-D
(Spoko, sama mam tylko trochę mniej )

Tylko wstaje i zawsze na palcach. Chyba się przejdę do lekarza w takim razie.

Szymek też wstawał tylko "z paluszków" aż nieraz bałam się, że sobie je połamie bo jakoś tak dziwnie to robił. Jak zaczął chodzić to też na paluszkach i trochę mnie to martwiło ale minęło parę dni i zaczyna stawiać całą stópkę na podłodze i zaczyna to wyglądać coraz normalniej powiedzmy:tak: no chyba, że ma pilne sprawy i się spieszy wtedy pędzi na paluszkach pochylony do przodu i zapomina o równowadze i takich tam przyziemnych sprawach:-D. Śmiesznie to wygląda. No i oczywiście niech nikt nie próbuje narzucać mu kierunku wycieczki bo albo stoi w miejscu i krzyczy albo siada i płacze albo się usztywnia na maksa w tą stronę, w którą chce iść:-D

reklama
Do góry