reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć. Ja też w pracy. Dzisiaj mamy firmową wigilię, a ja w dodatku odbieram nagrodę
. Jak wrócę do domu, to synek będzie już spał.
Ta noc nie była udana. A wszystko prawdopodobnie przez soczek z miętą. Ostatnio Karol pije w nocy jak szalony. Robię mu wodę z dodatkiem soku (tak gdzieś 20% soku), no i wczoraj pierwszy raz był soczek jabłkowo miętowy, który mu nie posmakował. A ja myślałam, że nie chce mu się pić. A jak mu potem zrobiłam wodę z innym sokiem, to wypił chyba ze 120 ml na raz.

Ta noc nie była udana. A wszystko prawdopodobnie przez soczek z miętą. Ostatnio Karol pije w nocy jak szalony. Robię mu wodę z dodatkiem soku (tak gdzieś 20% soku), no i wczoraj pierwszy raz był soczek jabłkowo miętowy, który mu nie posmakował. A ja myślałam, że nie chce mu się pić. A jak mu potem zrobiłam wodę z innym sokiem, to wypił chyba ze 120 ml na raz.
A
Agutek
Gość
My dzisiaj znowu ani razu w nocy nie wstaliśmy 
Tak sie wyspalam, ze nawet do pracy na 6.30 dzisiaj sobie przyjechałam
blueberry a samej wody Karol nie wypije? w nocy to chyba nie za bardzo zdrowo dawać soczek...Gratuluję nagrody! A co to i za co?

Tak sie wyspalam, ze nawet do pracy na 6.30 dzisiaj sobie przyjechałam

blueberry a samej wody Karol nie wypije? w nocy to chyba nie za bardzo zdrowo dawać soczek...Gratuluję nagrody! A co to i za co?

Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Dzień Dobry,
Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą
, ja się przyznam, że nie robię porządków ze względu na święta
, okna myje wtedy, kiedy mam więcej czasu, a przed świętami raczej go brakuje
, także nasze mieszkanie wygląda cały czas tak samo, a że jestem przecież w domu, to trzymam chyba jako taki porządek;-).
Bluberry gratulacje
Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą

Bluberry gratulacje

blueberry77
Wody nie chce skubaniutki... dlatego rozcieńczam. To takie mniejsze zło :-).blueberry a samej wody Karol nie wypije? w nocy to chyba nie za bardzo zdrowo dawać soczek...
Za 10 lat pracy (ło matko jaka stara jestemGratuluję nagrody! A co to i za co?![]()

A
Agutek
Gość
Dzień Dobry,
Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą, ja się przyznam, że nie robię porządków ze względu na święta
, okna myje wtedy, kiedy mam więcej czasu, a przed świętami raczej go brakuje
, także nasze mieszkanie wygląda cały czas tak samo, a że jestem przecież w domu, to trzymam chyba jako taki porządek;-).
Bluberry gratulacje![]()
Ja też nie sprzątam jakoś specjalnie bo święta ;-)
Za 10 lat pracy (ło matko jaka stara jestem;-)).
Ło matko, jaka stara jesteś

(Spoko, sama mam tylko trochę mniej )
blueberry77
Ło matko, jaka stara jesteś
(Spoko, sama mam tylko trochę mniej )

S
szalona mama
Gość
Tylko wstaje i zawsze na palcach. Chyba się przejdę do lekarza w takim razie.
Szymek też wstawał tylko "z paluszków" aż nieraz bałam się, że sobie je połamie bo jakoś tak dziwnie to robił. Jak zaczął chodzić to też na paluszkach i trochę mnie to martwiło ale minęło parę dni i zaczyna stawiać całą stópkę na podłodze i zaczyna to wyglądać coraz normalniej powiedzmy

reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ło matko, jaka stara jesteś![]()
Ło matko, kiedy Ci sie tyle lat nazbierało, ja mam latek kilka