blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ciemne i dużo :-(.Masz ciemne włoski? Ja tak i właśnie to jest okropne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciemne i dużo :-(.Masz ciemne włoski? Ja tak i właśnie to jest okropne![]()
Ciemne i dużo :-(.
w lato maszyka co drugi dzieńdepilator i wosk nie dla mnie ból niesamowity
myślałam o laserze ale koszty mnie przeraziły
![]()
Mnie nie boli :-).a ja myslałam o depilatorze, to tak boli?
pewnie że bolia ja myslałam o depilatorze, to tak boli?
elahar ja tez skorzystałam z lasera, ale jakoś mam wrażenie, że włoski odrastają![]()
Tak zgadza się. Mimo, że już większości się pozbyłam i z efektu ogólnie jestem zadowolona ale jeszcze raz muszę się wybrać właśnie ze względu na te niektóre odrastające. Są jaśniejsze ale jak się dokładniej przyjrzeć to widać i mnie to denerwuje.
A kiedy robiłaś i ile zabiegów?
2 lata temu. Zabiegów miałam sporo chyba 6-7 bo nie zawsze miałam odpowiednią długość odrośniętych włosków do lasera. Ale z tego 3 razy miałam po cenie promocyjnej. Ogólnie to i tak sporo to kosztuje. Pamiętam, że jak byłam ostatnim razem to mi powiedziała kosmetyczka, że gdyby coś odrosło jeszcze to mi zrobi za darmo. Ale nie wiem czy będzie pamiętać. Może myślała, że już więcej nie przyjde. A ja się wybieram i zaryzykuje i zapytam. Jak nie to jeszcze raz (mam nadzieję, że ostatni) zapłacę![]()