reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

WItam!

agutek - to powiało optymizmem!!! cieszymy się:-), a od przyszłego tygodnia idziesz do pracy czy nadal na opiece?

reklama
Agutku - to juz lepsze wiesci :tak:i oby tak dalej :tak:;-)

a u nas zasypiania dzien 2 i malenka poplakala tylko 15min :tak:kochany moj Anioleczek :tak:;-) choc nadal mi jej zal ,ze ja zostawiam tak sama w lozeczku placzaca :-(choc wiem ,ze nic jej nie jest :sorry2:

Witam się z rana:-)

Zapowiada się ładny dzień:-D, więc sobie pospacerkujemy:cool2:

Efektem lepiej przespanej nocy przez Piotrusia (tylko 3 pobudki:tak:) jest pobudka o 7.00:szok:, a wczesniej sypialismy nawet do 9.00:-p,

Witam kochane:tak:
moja córcia spała cała noc:-D nie wstała na jedzonko nocne:-D
pogoda u nas bardzo ładna:tak: także spacer obowiązkowy:tak:

Witajcie :tak:
U nas słoneczko też piękne ale jak wyszłam na balkon to powiało lodowatym wiatrem. No ale na spacerek też idziemy bo między blokami mniej wieje.:tak: W domu mam zakręcone grzejniki bo słońce tak nagrzało mieszkanie, że jest ciepło. :tak:

Dzień dobry :happy2:

WItam!

agutek - to powiało optymizmem!!! cieszymy się:-), a od przyszłego tygodnia idziesz do pracy czy nadal na opiece?

Jeśli córze nie przejdzie to idę dalej na opiekę :tak:

A teraz relacja z frontu ;-)
Wieczorem zjadła jeszcze trochę kleiku z marchwią, poprzedziwszy to płaczem i histerią :-p
Na noc 60ml mleka + 120ml marchwi + mieszanka wybuchowa lekarstw :sorry2:
Rano znowu podobna mieszanka :sorry2:
Teraz zaprotestowała i absolutnie nie dała sobie włożyć do ust kleiku z marchwią ale skusiła się na butlę samej marchwianki :cool2:
Moje dziecko w końcu coś je....może ta marchew jej w końcu pomoże :sorry2:
Idę zaraz gotować kolejny gar marchwi :-D

Z negatywnych wieści: mnie znowu ściga do kibla :angry:

reklama
.
Karol właśnie przed chwilą nie zjadł obiadu i poszedł spać :-p.

Byłam wczoraj na imprezie i wróciłam chyba koło 2-giej :zawstydzona/y:. Fajnie było :-)

.

A moja ani myśli spać a już po 13.:baffled: Położyłam jednak do łóżeczka i tylko słyszę jak coś tam pod noskiem medytuje. Może uśnie...

Ja jeszcze na razie na żadnej imprezce nie byłam, raz tylko do restauracji greckiej z M się wyrwaliśmy jak byliśmy u teściów. Ale marzy mi się dłuższy wypad z domu :tak:

Do góry