reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, pewnie Tola teraz nadrabia straty z choroby :tak:.

U nas było tak: Karol poszedł wcześniej spać wczoraj, bo miał tylko jedną drzemkę i na kolację zjadł tylko 100 ml. Obudził się koło 22:00 i wciągnął 200 ml mleka z kaszką, po czym obudził się o 3:40 i wypił chyba ok 150 ml mleka. No i rano nie bardzo był głodny :-).

reklama
Witam:-)
my już dzisiaj byłyśmy odwiedzić Babcie:tak: i okazało się że nasza córcia boi się windy:szok: nie wiem co ją napadło ale płakała strasznie:zawstydzona/y: jakoś wcześniej była bardziej odważna:baffled:

Agutku wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

dzień dobry
Na początek wszystkiego najlepszego dla imieninowych Agnieszek:tak:

Ignaś jak nidgy obudził się tylko raz w nocy ,więc się wyspalismy.
A ja rano pełna energii zasiadłam przed kompem w poszukiwaniu pracy a tu na forum zastałam taką smutną wiadomość a że ja mam oczy na mokrym miejscu to se popłakałam:-( biedny Ignaś nie wiedział co się dzieje i tak dotykał paluszkiem lecące łzy:happy2: a ja patrzyłam na niego i ryczałam jak bóbr...

Heja heja :-)

dzisiaj znowu w pracy :eek: :-p
elahar ja dzisiaj dostalam na imieniny od meza parasolke - to chyba zebym w razie deszczu chodzila z mala na spacery :-D

moje dziecko obudzilo sie dzisiaj o 4.30 z rykiem....w koncu wpadlam na pomysl, ze glodna i faktycznie, wtrabila 200ml mleka :szok: jakis skok wzrostu czy jak, ze ona taka glodna?
:rolleyes: :-p

Takie pobudki z płaczem też kilka razy miałam i właśnie butelka mleka pomagała. Spała później jak aniołek nawet do 9. Czyli chyba wszystkie dzieci tak czasami mają.
Co do parasolki to mam małą do torebki ale przypomniałam sobie, że w pracy zostawiłam taką dużą, solidną i rzeczywiście na spacery w taką pogodę się przyda :tak: bo foli żadnej na wózek nie mam.

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak:

Dla wszystkich naszych forumowych Agnieszek wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

My babcie, prababcie i dziadka obskoczyliśmy wczoraj, bo wszystkich mamy daleko, kupiliśmy kwiaty, minigerbery z ładnym przystrojeniem i smiesznymi ozdobami:tak:, zresztą w kwiaciarniach są dobrze przygotowani na ten dzień i mają niezły wybór na prezenty:happy2:

Dziekowac, dziekowac dobre kobiety :-D
Na starosc to bede miec przekichane - imieniny i dzien babci w jedym, mniej prezentow dostane :-D :evil: :-p

my dziadkom przygotowalismy zdjecie Gwiazdelki oprawione w rameczke :-)
zawsze narzekali, ze nie maja jej zdjecia, to teraz beda miec :-p

buziaki dla 10-miesieczniakow i wszystkiego dobrego pozostalym Agom :-D

reklama
Do góry