A
Agutek
Gość
poważnie nie są takie za mgłą???
u nas takie lśniące były po kilu myciach a teraz![]()
a nabłyszczacz masz nalany do zmywarki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poważnie nie są takie za mgłą???
u nas takie lśniące były po kilu myciach a teraz![]()
Karol na ostatnim ważeniu też miał 10300, a wzrostu miał 82 cm. Jest szczupły, ale nie wydaje mi się wychudzony. Nawet ostatnio teściowa go zabrala do swojego lekarza i lekarka podobno się zachwycała, że takie zgrabne dziecko :-).Madzia waży 10.300 :-( i jest na prawde szczuplutka.
No nie wiem, może "borówa"blueberry (możemy to jakoś skracać?)- 3 razy wstawałaś i jesteś wyspana???? pokłony dla Ciebie;-)i masz rację maruda ze mnie![]()

.
.łoooo a ja uzywam Clagonit ileś tam w jednyma nabłyszczacz masz nalany do zmywarki?
też mi się robi taka mgiełka
szczególnie na najstarszych szklankach
sommat tez jest dobry

łoooo a ja uzywam Clagonit ileś tam w jednymteż mi się robi taka mgiełka
szczególnie na najstarszych szklankach
sommat tez jest dobry
trzeba jeszcze nabłyszczacz![]()

madzikm ja od prawie 4 lat używam tabletekmyślałam, że jak mam kostki 3 w 1 to już nic nie trzeba, ale jeżeli skuteczniejsze ma być sypanie wszystkiego osobno....
a tak na marginesie to mojej cioci zepsuła się zmywara od kostek 3 w 1 (tak gość powiedział), że jakiś osad zostaje czy coś, zalecają dodawanie składników na piechote
i nic się nie dzieje

się wkopię i będę musiała chodzić 
Agutku chodzi Ci o ten plynhej!
madzikm,roksi ja mimo tabletek wlewam również nabłyszczacz i sól
idę zaraz kupić karnet na aerobiksię wkopię i będę musiała chodzić
![]()
kurcze ja myślałam że te tabletki mają wszystko w sobie
step, piłkę, linki, czy takie bez sprzętu w rytm muzyki

Agutku chodzi Ci o ten plynkurcze ja myślałam że te tabletki mają wszystko w sobie
Agutku a jakie zajęcia wybrałaśstep, piłkę, linki, czy takie bez sprzętu w rytm muzyki
![]()
to drogo nie wychodzi, na długo starcza, ostatnio nabłyszczacz nawet najtańszy jaki był w kauflandzie kupiłam 
będę chodzić raz w tygodniu 
ale za nic nie mam gdzie wstawić zmywarki, kombinowaliśmy już kilka razy. No nic, rok jeszcze wytrzymam.