reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
no ja w domu po odbiorze młodej od babci jestem o 16, więc mam dobrze :-)
wymyśliłam sobie, że jak da radę /znaczy się będą wolne terminy/ to umówię się na masaże na piątkowe wieczory, wtedy po całym tygodniu pracy będę miała okazję się zrelaksować ;-)
a w poniedziałki i środy będzie ćwiczyć dzielnie na aerobiku hehe ;-)

Dzień dobry:-)

Pospałyśmy do 10:zawstydzona/y: (z krótką przerwą)aż mnie kości bolą:-D

teraz Zosia znowu śpi:-), położyłam ją szybko bo po obiedzie ruszamy w daleką trasę i musimy wcześniej zjeść.

fredzik u nas dziś podobna pogoda także łącze się w bólu;-)

agutekoby tylko wytrwałości starczyło:tak:

ale mam dziś luzy - nie gotuję:happy:bo jest zupa od teściowej, ogarnę tylko domek i ruszamy w drogę.

cześć kobitki:-D,

odpoczęłam sobie, pozażywałam leki i jestem w niezłej formie:-),

mielismy dzisiaj iść na szczepienie, ale pielęgniarka się rozchorowała i mamy przyjść w przyszłym tygodniu;-)

Madzik dzięki za pamieć:tak:, nie dam się i nie będę smutasować, słowo;-)

ja nie mam zmywarki, ale widzę u mojej mamy, co tam kładą i jest tak, jak mówi Agutek, używają tabletek i osobno, soli i nabłyszczacza, mama zauwazyła, że brak nabłyszczacza powoduje biały nalot na szklankach, ale nie wiem czy to prawda, powtarzam tylko czyjeś słowa, może się przydadzą:-D

Agutek, zazdroszczę ci tych zajęć, fajnie masz, korzystaj:laugh2:

Borówa:confused::confused::confused::-D

a tak swoją drogą to skąd pomysł na taki nick?
ma jakieś głębsze podłoże, jakieś źródło z historią? :-)
Bo jak byłam w ciąży, to mi się podobało dla dziewczynki imię Jagoda. I jakoś wtedy sobie założyłam konto na gazecie i taki nick mi przyszedł do głowy (bo jakoś mi się wydawało, że będzie córka ;-)). A potem tutaj sobie zrobiłam taki sam nick :-).

reklama
a w ogóle to poszłam po karnet na aerobik a wróciłam dodatkowo z karnetem na masaż :-p będę chodzić raz w tygodniu :-D

Masaż to super sprawa. Kiedyś chodziłam z "musu" ale i tak było fajnie.

Dzisiaj odwiedziła nas przyszła niania Madzi. Na razie jest zaakceptowana. Teraz mam miesiąc na oswojenie się z nową sytuacją bo od października chce wrócić do pracy.

Do góry