reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm ruszasz z podyplomówką teraz od października? co wybrałaś?

jeju jak mi się dzisiaj nie chce :rolleyes2:
wczoraj miałam powera, zrobiłam duże zakupy, wysprzątałam chatę, byłam z małą na spacerze, ugotowałam zupę, wszystko po pracy :tak:
a jeszcze w pracy zasuwałam i robiłam z taką weną, że szok :szok: ;-)

dzisiaj zaś czuję, że wena już mi odleciała w siną dal i będę się snuć jak smród po gaciach :-p

reklama
agutek żeby tylko ten smród nie zabił kolegów i koleżanki:-Dto normalne, że jeden dzień ma się powera a drugiego jak dętka:tak:

a jak to jest biurowe koleżanki chodzicie w pięknych kostiumikach, z laptopami w wieżowcach z marmumu?
czym się zajmujecie w tych papierkach? i dlaczego ciągle macie coś do zrobienia?

pytam tak z ciekawości bo praca n-la zupełnie inaczej wygląda;-)kostiumiki to ja mogę włożyć na rozpoczęcie i zakończenie roku a tak to najlepiej by było dresy żeby wygodnie z dzieckiem pracować:confused:kompromisem są jeansy i bluzka;-)

jeśli już to tylko na logopedię się zdecydują; oferują 512 h i nie wiem czy to nie za mało by mieć uprawnienia no i uczelnia do d...

a

a jak to jest biurowe koleżanki chodzicie w pięknych kostiumikach, z laptopami w wieżowcach z marmumu?
czym się zajmujecie w tych papierkach? i dlaczego ciągle macie coś do zrobienia?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja codziennie biegam w szpilkach z teczuszką w ręce ;-)

a tak serio to na szczęście mogę chodzić normalnie ubrana
jeansy u mnie rulezzz

czasami oczywiście stroję się itp. ale jak mam odwozić i odbierać młodą przed i po pracy to wygoda dla mnie najważniejsza :tak:

a sprawy, którymi trzeba się zająć są różne
a to raport jakiś, a to dane przerobić na wykresy, na prezentację
a to umowę jakąś stworzyć, a to telefon wykonać, wypytać o coś
zdobyć podpis kogoś ważnego
maila z jakąś informacją napisać
coś zorganizować, kogoś przeszkolić
itp., itd. ;-)

laptopa najczęściej zostawiam w pracy, bo mi się go najzwyczajniej w świecie nie chce dźwigać :-p

He he :-D:-D:-D. Ja nie pracuję w wieżowcu, mój biurowiec ma tylko 3 kondygnacje. Bywałam w takich marmurowych wieżowcach w czasach, jak zajmowałam się biznesem :-p. Teraz siedzę w biurze, nie spotykam się z klientami i nie muszę się stroić ;-).

reklama
prawda, że narobię Wam smaka pysznymi roladkami drobiowymi z papryką i żółtym serem...mam tego całą gąsiarkę:-)

robiłam z Zosią, ona podawała mi nadzienie a ja zawijałam. Kocham takie babskie robótki

Do góry