reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, jak masaż;-), a i mam nadzieję, że jury dostrzeże Twoja Tolę;-)

Elahar, racja przed świętami wszędzie tłumy:szok: ogromne:szok:

a dla mnie idą ciężkie czasy:baffled:, M rozkłada choróbsko:crazy:, a on jest gorszy niz Piotrus, jak choruje, jęczy, stęka, marudzi:angry:

reklama
Dobry wieczór:-)

Zjadłam 5 naleśników bo mnie taka chętka wzięła:zawstydzona/y:

U Yamahy dziś był Mikołaj:tak:Zosia grzecznie podeszła, na pytanie czy była grzeczna odpowiedziała - taaaaak:-Dchoć ja bym polemizowała:dry:

malagawłaśnie jak ty funkcjonujesz:szok:ja muszę spać 8 h.

ewelinanie ma nic gorszego niz chory chłop:no:roboty jak przy dwójce dzieci:-D

elaharpowodzenia w załatwianiu:tak:

bluemówiłaś mówiłaś, często tak dzień zaczynasz:-D

a ja nie lubię takich konkursów:no:i nie wiem czemu to ma służyć:confused:

Elahar, spijcie dobrze;-)
a Madzia to niezła agentka, dobrze ze mój nie ma zapędów ekshibicjonisty:-D,
w ogóle to odpukac, ładnie zasypia:tak: i w dzień, i w nocy:-)

ja tez zmykam, poczytac jeszcze troszeczkę;-)

Jestem zmęczona, ale funkjonuję w miarę normalnie :-D To chyba kwestia przyzwyczajenia.. sama nie wiem.. Choć uwielbiam spać i nieraz mi się marzy,żeby tak sobie do 10 pospać :-D

Ja nawet jak mam wolny dzień to wstaję o 5, żeby psa wyprowadzić i wracam do łóżka i jeszcze na 1,5 godzinki się kimnę, bo o 7 wstaje Piotruś - jak w zegarku, no i ja już nie mam wyboru :-p:-D

Teraz też, zamiast iść spać, piszę tutaj :-p:-D

No dobra, czas na kąpiel, spacer z psem i do łóżeczka :-)

Dobranoc :-)

elahar, mój jeszcze czasem się rozbiera ale ćwiczy też ubieranie, z lepszym lub gorszym skutkiem ale ćwiczy zawzięcie, czasem bluza jest zamiast spodni założona :-D
malaga, ja sypiam ostatnio po 6 - 7 godzin, wypas, do tej pory od urodzenia się Szymka sypiałam 3- 4 i chyba można się przyzwyczaić :baffled: ale wolę dłużej oczywiście , nie mniej jednak wysypiaj się kobieto, jak człowiek niewyspany to choróbska łatwiej dopadają

Agutek, jeszcze pewnie wyeliminują tych co głosowali niezgodnie z regulaminem, więc Tola ma szansę, trzymam kciuki!

dzień dobry

ale mi nocka szybko zleciała dzisiaj, szok :szok:
mam nadzieję, że to prawda z tym przyzwyczajeniem jak piszecie, w końcu kiedyś młoda też co 2-3h budziła się na karmienie :-D

Fredzik dzięki ;-)

Cześć :-).

U nas w pracy dzisiaj mikołaj zostawił dla każdego duuużą kinder czekoladę i mandarynki. Obżarstwo się szykuje :tak:.

Co do spania 4 godziny na dobę, to ja bym się chyba nie przyzwyczaiła :no:. Jak się nie wyśpię, to jestem do niczego :-D.

reklama
Do góry