reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas do jedzenia są serki Danone (waniliowe, bananowe, jagodowe), Danonki, Bakusie, czasem dorwiemy jakiś inny....dawno nie jadła zwykłego bezsmakowego, bo w sklepach w których kupowałam nie było takich :dry: teraz jadła te z serii Nestle o smaku truskawowym :tak:

moja właśnie padła!
nie spała w ogóle u babci i zasnęła nam w aucie :dry:

reklama
u nas też danonki się cieszą powodzeniem:baffled: ale dostaje ze 4 razy w miesiącu tylko, do łask wrócił jogurt naturalny:tak:

agnest nic nie mów o Zosi - Samosi bo ja wiem najlepiej jak to jest:-D od dobrych kilku miesięcy wszystko sama sama! z jedzeniem trochę spaprałam sprawę bo dokarmiałam drugą łychą:zawstydzona/y: i teraz otwiera dzióba i wkładaj jej:dry:

aguteku nas też podobnie zasypianie wygląda:tak:wcześniej nas nie potrzebowała, a teraz się domaga.
Na dodatek boi się ciemności i zasypia przy lampca - zaraz gasimy.
Wasze dzieci też się boją ciemności??????
Zosia mówi wyraźnie: "boję się"

Miałyśmy niezłą rundę po sklepach - uffff. Gwiazdka dla rodziców, brata, męża i Zosi załatwiona:tak:
Wiecie, że musiałam się wykłócać w RESERVED by zdjęłi mi swetr z manekina??:crazy:rozmawiałam z kierownikiem sklepu i tak nie zdjęła:crazy:

i jeszcze ważna sprawa, jakie obicia na sofach, narożnikach najlepiej Wam się sprawdza przy Maluchach????
fredzikty chyba masz ekoskórę? sandi?
nie pęka Wam?
nasza ma 3,5 roku, musimy dać do tapicera:baffled:narazie same poduchy, koszt jednej około 60 zł, a jakbyśmy chcieli przetapicerować całość to 2000:szok::baffled:

madzik, mój nie boi sie ciemności, ale mnie jest wygodniej, gdy ma włączoną lampkę, taką do kontaktu:tak:,
swoją drogą w biedronce jest lampka z kubusiem puchatkiem do kontaktu za 9.90zł, mamy taką- sprawdza się;-)

maluch zasnał, M się kąpie, ja smigam po neciku, obok lampka winka, zapowiada sie miły wieczór:tak::rolleyes2::rolleyes:,

pa:blink:

Hej :-)
madzik, my sofę mamy z materiału o właściwościach skóry ale materiał (ciepły i delikatny), materiał nazywa się w zależności od producenta np. alcantara. Generalnie super tyle, że mamy jasną bardzo no i niestety Szymek ją upiększa :crazy:

u nas zasypianie od czasu wyjęcia szczebelków wygląda tak, że musimy przy nim siedzieć i pilnować, żeby nie wychodził, od zawsze ma w pokoiku lampkę w kontakcie (leciutko świeci) bo inaczej chodząc do niego w nocy zabiłabym się w ciemnościach :baffled:

co do serków/ jogurtów to Sz. je tylko desery sojowe ALPRO SOYA waniliowe
dzisiaj rozpoczęliśmy próbę jajka, bezie trwała 6 dni chyba że coś wyskoczy :confused: daję mu jedno gotowane przepiórcze

a jeśli chodzi o smoka to gdybyśmy na to pozwolili to chodziłby z nim cały dzień ale służy jedynie do spania

Witam:tak:
jestem zła jak osa:angry: jutro mam taniec arabski a moje baletki jadą do mnie chyba z ameryki:angry: 9 dni już czekam:angry: gościu mówił że wysłał:baffled: znów będę zapindalac w skarpetach:baffled:

Hejka:-)Roksi oj Ty biedna jestes,musisz zapindalac w skarpetkach:-DDzisiaj bylismy w Obi i Jula bala sie tanczacego takiego duzego gwiazdora,plakala.Mowi sama ,ze boi sie gwiazdora i ,ze ma nie przychodzic.No to smiejemy sie z M ,ze mamy problem z glowy jesli chodzi o prezent dla Malej:-DJesli chodzi o smoczek u nas nazywany "kleklacz"lub "klekluś"Julka tak go nazwala,to jest uwielbiany.W nocy spi z nim ,a w dzien tez z nim chodzi jak znajdzie bo chowam go.:tak:

reklama
Witam:-)
niedobre małpy śmieją się ze mnie:-p
kiedy ubieracie choinkę:confused::confused: zastanawiam się czy nie ubrać w ten weekend:confused: nie wiem czy nie za wcześnie:baffled:

Do góry