Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daria, spokojnie. Widocznie twój maluszek jeszcze nie jest gotowy. Wiem że czekanie jest najgorsze, ale doradzam żebyś nie wywoływała "sztucznie" porodu. Spróbuj naturalne metody (o ile nie jesteś w ciąży zagrożonej, a chyba nie jesteś) czyli pobudzanie brodawek, stosunek z partnerem, picie herbaty z pestek malin. Kciuki za szybkie i naturalne rozwiązanie [emoji1696][emoji1696][emoji1696]Hej dziewczny ja jestem po terminie 3 dni i nadal nic sie nie zapowiada . Normalnie idzie oszalec.. te czekanie jest najgorsze .
Gratulacje , wkoncu się doczekałas, napisz wiecej jak dojdziesz do siebie i oczywiście zdjęcie malutka i imię:-)Hej dziewczyny chciałam się pochwalić że 21.10 o 01 :50urodzilam maluszka, malutki 3835kg/ cm nie mierzyli, na oko 54/55,pozdrawiamy![]()