Klaudia - gg nie mam od 3-4 lat ;-) Facebooka, Naszej klasy i innych zabijaczy czasu też nie - no, poza BabyBoom, a tu tego czasu "tracę" też sporo
Tialana - witam serdecznie ;-) Fajnie Ci, że już w ciązy jesteś, a że malutka w sumie juz duża (pamietam, ze w ciąży ze Stasiem najcięższy był dla mnie czas do 23 tygodnia, bo ciagle myslałam, czy Mu cos nie jest, a jak juz przeszlismy ta magiczna granice to było z górki, a ja ciazą cieszyłam sie jak dzika

) to jeszcze bardziej super :-) Co do finansów to świetnie piszesz - mysmy mieli podobne podejście jak ty - no i dalej mamy ;-) Zawsze i wszytskim mówię (też na swoim przykładzie), że nigdy nie jest dobry czas na dziecko, ale też zawsze jest dobry - jak sie juz w końcu jest w ciązy, to wszystko sie układa - bo musi sie ułożyc ;-) A powiedz gdzie masz zamiar rodzić? :-)
Dodi - witamy :-) Chybie kojarze o tyle, ze wliceum miałam jedna koleżankę stamtąd

Heh, a co do buntu Twojego Synka to witam w klubie - mój prawie 2,5 letni tez juz czasami daje czadu ;-) Ja jestem z Cieszyna :-)