emimonkey
Zaciekawiona BB
co do delikatności dr millera to tez jestem tego zdania. Mnie njbardziej zdenerwował kiedy to na pierwszym badaniu bałam się malenka na brzuszek położyć to zaczął na mnie krzyczeć i wywijać Gabrysią na wszystkie strony :/ My mieliśmy najpierw rodzinną w ełku ale później ją zmieniliśmy no a teraz jak z powrotem do ełku wrócimy to nie wiem kogo wybrać a co najgorsze nie wiem czy wybraniec będzie miał miejsce bo z tym teraz jest najgorzej. Jednego lekarza mam na oku z ełku pracuje w szpitalu na barankach strasznie mi sie spodobał kiedy p porodzie badał Maleńką. Ale penie nie będzie miał mejsca. A wy kogo macie? Dzisiaj miałyśmy nadzieję na degustacje dań ze Sri Lanki ale jakoś niby miało to byćna placu papieskim a nie było 
ale że schodami mi się nie chciało wchodzić to zrezygnowaliśmy, my chodzimy do dr Podczaskiej ja jestem z niej zadowolona konkretna kobieta no i nie traktuje ludzi jak śmieci tylko do każdego podchodzi indywidualnie zawsze rzeczowo i dokładnie się wypyta o dolegliwości i bardzo dokładnie bada. Wiec ja ją polecam