Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Larcia- juz mi tak dzwieczy, ze mam ochote spiewac!! hehehe....Masakra!Moze Aaron w koncu doczeka sie tego seksu
PO alko zawsze latwiej przychodzi
![]()

ja mojemu mowie jak mi sie nie chce ze zawsze mu zostaje seks po przekatnej....
i najlepsze jest to że nie wiem po czym jestem zmęczona może to że już witamin nie biorę nie wiem.misia-dasz rade ryczy ryczy i przestanie moja znów ma focha na mleko pije na raty po 40-60 nie mam sił jej wpychać
a winko pij czerwone dobrze wpływa na krew
piszecie ze czas ucieka-a ucieka jak sobie pomyślę że w listopadzie do pracy trzeba wrócić to mi się chce wyć
ale będzie więcej kasy do wydawania.Dobranoc kobitki P.S. jestem krawcową

Jeszcze nie powiedział zdecydowanie:tak,ale widzę po nim,że się ze mną zgadza
,nagadałam,ze najmłodsza już nie jestem,że jak nie teraz to kiedy i takie tam i poskutkowało
i w związku z tym chciałam się zapytać czy któraś z Was może orientuje się czy po odstawieniu Cilest(biorę 3 lata) trzeba odczekac jakiś czas,zanim zacznie się starania o bobo
Poszperałam trochę w necie i tyle ile osób,na ten temat cosik ma do powiedzenia t,yle różnych opini.Niby niektórzy lekarze proponują brać się od razu do działania,inni radzą odczekać 3m-ce,jeszcze inni 6 m-cy,rok
Aaa..no i różnie dziewczymy piszą,jedne miały niby problemy z zajściem,inne od razu zaciążyły,jeszcze inne znają koleżankę koleżanki,której koleżanka poroniła

(że niby przez tabletki).A i jeszcze jedno jak po angielsku jest kwas foliowy,bo ja z angielskim na bakier

Nie,żebym o swoim P myślała,w tym momencie to wręcz przeciwnie,potrzebny mi jest:-)
Dobra spadam do wyrka,papatki..Agusik jeszcze nie wszystkie śpimy:-) Super że w końcu udała ci się przeprowadzić tą poważną rozmowe z mężem. My kobiety to potrafimy jak nam na czymś zależy użyć takich argumentów że żaden facet się nie oprze:-) albo zrzędzić i dręczyć aż dla świętego spokoju nam ulegnieCześć dziewczyny,pewnie i tak już wszystkie śpicie,ale wpadłam nadrobić zaległości..Trochę się nazbierało
..

. Była u nas moja mama, więc jej trochę Irlandii chcieliśmy pokazać, dodatkowo jeszcze porządki w nowym domciu, a na koniec wprowadzili się na kilka dni do nas nasi znajomi, któży zjeżdżali do Polski i walczyli z agencją o zwrot kaucji... wszystko dobrze się skończyło,ale zamieszania trochę było (to się zrymowało). Teraz to mam nadzieję codziennie do Was wpadać kochane, żeby dwie godziny nie nadrabiać zaległości
. Anineczka-super z tym autkiem. Oby tylko nie zniszczone było... no i foteliki na swoim miejscu
Agusik-super, że już po rozmowie... i tak miałaś nieźle, bo zdania męża tak naprawdę nie znałaś... mój powiedział stanowczo nie, i trwało 8 lat zanim go w końcu namówiłam!!! A teraz zakochany w synciu bez granic
... tylko ja czasami żałuję, że młodsza nie jestem... bo i trzecie mi po głowie chodzi;-):-) Misia- współczuję przeżyć z Alem, ja Kubę trochę później w chuście zaczęłam nosić (ok.3m-ca), a w domu to prawie wcale go nie nosiłam, tylko na "wyjścia"... u mnie sprawdził się leżaczek, mały był tam gdzie ja i chyba mu się to podobało:-) matka z nim rozmawiała, śpiewała i robiła głupie miny
A co do kotka to mam na pocieszenie historyjkę z mojej pracy. Koleżanka odchodziła na emeryturę i zabrała ze sobą swoją "pracową" kotkę... kotka była u nie tydzień i uciekła, dokładnie po roku dotarła do nas do pracy! Myślę, że Twoja kotka też chce wrócić na stare miejsce, może i tam porozwieszaj ogłoszenia
Do jutra dziewczynki!....ale się rozpisałam
:-(