reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo
Didi to w sumie nie daleko poprzedniego domku, a to z agencji homeseekers moze??
To kiedy sie przeprowadzacie?

tak to z tej agncji jeszcze musimy dostarczyc rferncje od landlorda i od P z pracy i jesli jutro to bedzie to moze juz jutro bedziemy mieli klucze... bo nasz byly landlord ma nam dzisiaj dostarczyc wiec jak zdazyy to super i jutro kluczyki a jak nie to moze dopero w niedziele wie wprowadzimy bo P w czwatek do pracy i niebedzie kidy sie przeniesc

No a u nas walka. Ja psychicznie czasem wysiadam....ryczec mi sie chce, pic mi sie chce i rzucac ku...ami tez mi sie chce.

Walczymy z Alem, zeby chcial przebywac gdzies indziej niz tylko na rekach. A on z minuty na minute gorzej. Trwa to caly dzien...placz zamienia sie w histerie, ktora jest nie do opanowania nawet po wzieciu go na rece. Oczy ma zamkniete, jest spiacy ale za cholere nie chce zasnac w innym miejscu niz na rekach. A po odlozeniu ryczy tak, ze ja nie moge zniesc juz tego. Ostatnio tak ryczal, ze az sie porzygal gad jeden maly! :wściekła/y::szok: Ja nie wiem co to za znerwicowane dziecko jest! Mama mi mowi, ze ja taka sama bylam no i ze ona mnie tak musiala nosic i nosila i tyle. Ale do jasnej cholery musi byc jakis inny sposob bo on zaraz bedzie wazyl 12 kilo a ja plecow na ebayu nowych sobie nie kupie. Mowie Wam, ze przezywam kryzys..jestem tak strasznie wsciekla!!!

Misia wspolczuje i wiem jaka jestes wsciekla ja mialam to samo z mala ona potrafila drzec sie jak obdzierana ze skory przez dni od rana do nocy a pozniej odsypiala tydzien i tak przez 2 mies... pociesze Cie ze teraz jest kochana i grzeczna wiec moze Alex niedlugo wyluzuje..niepozostaje Wam nic nnego tylko przeczekac jego humorki i zaciskac zeby :) wiem ze nielatwo bedzie i newowo

Didi fajnie, ze znalazlas domek, ktory Ci sie podoba - szkoda tylko, ze nie w naszej dzielnicy:-(;-)

:cool2:

no szkoda ale jestem zadowolona domek jest taki dmowy rodzinny ze az milo ..czuej sie w nim takie cieplo :)

a ieszcze sie pochwale ze w koncu podjelam decyzje i zdaje tutaj prawko.olewam to w Pl... egzamin tutaj mam 27 pazdzernika :)

reklama
tak to z tej agncji jeszcze musimy dostarczyc rferncje od landlorda i od P z pracy i jesli jutro to bedzie to moze juz jutro bedziemy mieli klucze... bo nasz byly landlord ma nam dzisiaj dostarczyc wiec jak zdazyy to super i jutro kluczyki a jak nie to moze dopero w niedziele wie wprowadzimy bo P w czwatek do pracy i niebedzie kidy sie przeniesc

Misia wspolczuje i wiem jaka jestes wsciekla ja mialam to samo z mala ona potrafila drzec sie jak obdzierana ze skory przez dni od rana do nocy a pozniej odsypiala tydzien i tak przez 2 mies... pociesze Cie ze teraz jest kochana i grzeczna wiec moze Alex niedlugo wyluzuje..niepozostaje Wam nic nnego tylko przeczekac jego humorki i zaciskac zeby :) wiem ze nielatwo bedzie i newowo

no szkoda ale jestem zadowolona domek jest taki dmowy rodzinny ze az milo ..czuej sie w nim takie cieplo :)

a ieszcze sie pochwale ze w koncu podjelam decyzje i zdaje tutaj prawko.olewam to w Pl... egzamin tutaj mam 27 pazdzernika :)
ja też zdawałam tutaj prawko.....heeeeee:-)zreszta same pewnie pamietacie jak pisalam o tym a teraz uczę sie jeżdzić no moj D już tak nie krzyczy.....:tak::szok:

czesc dziewczyny!
brrr...jakoś tak chłodnawo sie zrobił albo nam sie domek juz wychłodził.
Byłam dzisiaj na wizycie u Cudo - 2go pazdziernika przenosi sie na Terryland do Blach, a miedzy 12-18.10 jej nie bedzie - jedzie na jakies sympozjum - to tak gdyby ktoras z Was potrzebowala;-)
ja tez zdawalam tutaj prawko i generalnie polecam. Fakt ze stres byl, ale to chyba normalne. Mysle ze praktyczny jest latwiejszy niz w Polsce, chociaz nigdy nie podchodzilam (wiem jedynie od znajomych)
milego dzionka wszystkim!;-):-)

julia pewnie ze pamiętamy bo strasznie sie bałaś egzaminu ale całe szczęście dobrze poszło:cool2:

anineczka kurde czemu tak daleko mieszkasz bo ja fryzjerki potrzebuje:sorry:

co do maluszków to powiem wam ze mój powiedział ze jak charakterek odziedziczy po nim to mi bardzo współczuje:eek::szok::sorry:

u nas było słoneczko ale to juz odległa przeszłość:crazy:

no tak bałam sie nie ma co a teraz jeżdzić trzeba :tak:też mam troche stracha oczywiscie na skrzyzowaniu .......że mi zgaśnie i cholera nie rusze,nie wiem czemu ale mam okropny problem z ruszeniem co ja sie na stresuje to moje czasami żałuje że mam to prawko.....:tak:a mój naciska masz jeżdzicc i tyleeeeeeeeeeeeee:cool::crazy::sorry:

czesc dziewczyny!
brrr...jakoś tak chłodnawo sie zrobił albo nam sie domek juz wychłodził.
Byłam dzisiaj na wizycie u Cudo - 2go pazdziernika przenosi sie na Terryland do Blach, a miedzy 12-18.10 jej nie bedzie - jedzie na jakies sympozjum - to tak gdyby ktoras z Was potrzebowala;-)
ja tez zdawalam tutaj prawko i generalnie polecam. Fakt ze stres byl, ale to chyba normalne. Mysle ze praktyczny jest latwiejszy niz w Polsce, chociaz nigdy nie podchodzilam (wiem jedynie od znajomych)
milego dzionka wszystkim!;-):-)

no pieknie to znowu czekac bedzie mnie zmiana rzychodni tylko szkoda ze tam u Blachowej nietoleruja Mc

hej dziewczyny wpadam sie przywitac u nas w przedszkolu to samo:wściekła/y:za cholere nie chcial zostac sam,juz brak mi sil tlumaczyc mu a co jest najlepsze to w domu on wie ze musi zostac sam w przedszkolu itd a jak dochodzi ze ma zostac histeria.pani w przedszkolu powiedziala nam ze miala przypadek gdzie rodzice musieli przychodzic i siedziec z dzieckiem 2 miesiace:eek:mam nadzieje ze u nas bedzie krocej bo moj R traci cierpliwosc tym bardziej ze musi rano wstac i go zaprowadzac a jest po nocce w pracy

reklama
Misia bidulko wpspolczuje bo ja tez niemialam z Maxem lekko.Tezmiewal wlasnie takie stany i pamietam jak dwonilam ciagle do mojego J i wylam do sluchawki ze mam juz dosc i niewiem co robic.Ale z czasem to minelo i bylo coraz lepiej.
A ja zrobilam pranko i powiesilam na dworze, dziecko bawilo sie w ogrodku.Nagle zerwal sie wiatr i zaczelo lac a moje dziecie ucieklo do domu i krzyczy : Goooosia, Gosia!! Mokro! Woda pada! a ja ja sie smialam i piszczlam bo desz mi padal po plecach a pranie trzeba bylo zebrac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry