reklama

Mamy z Irlandii!!

słoneczko powróciło:-)
CHB tez mi wpłynęło ale tylko za 2 m-ce a za następne 2 przyślą mi czek:sorry:

ktoś tam pytał czy można wyrobić irlandzki paszport mają polski tymczasowy, a więc jak juz sie wyrobi polski to juz irlandzkiego nie dadzą,niestety:no:

reklama
Cześć u mnie rodzinka z PL, więc nie mam za dużo czasu na pisanie teraz:sorry: Czytam na bieżąco, co tam u Was, żeby nie narobić sobie zaległości;-)

Wolfia dziś jadę do Ciebie na miasto :-D:-D
A powiedz rozglądałaś się za przedszkolami lub szkołą.Daleko masz od siebie.?
Oczywiście, że się rozglądałam:-p Zanim jeszcze oglądaliśmy domy, to sprawdzaliśmy, gdzie są szkoły;-) I tak oto na Esker Hills jest wybudowany budynek na przedszkole, ale nikt go nie wykupił/wynajął. Zarząd osiedla zaproponował, że może byłaby możliwość otworzenia tam tych pierwszych dwóch klas dla Juniorów. Pomysł genialny, bo miałabym 200m do szkoły z dzieciakami - przynajmniej przez pierwsze 2 lata:tak: A najbliższą szkołę mam jakiś 1km od siebie, więc też super:-) Przedszkola w pobliżu są dwa, z tego co się na razie zorientowałam:tak:

Wszystkim dzieciom, które zaczęły nowy rok szkolny życzę jak najwięcej sukcesów i mało problemów;-)

Miłego dnia:-)

pare dni temu Aneteczka i ktoś jeszcze pytał się o krawcową....
niestety nie znam żadnej, ale dziś w sklepie (coś jak pasmanteria) wypatrzyłam taka flizeline którą można by wykorzystać do skracania ubrań z cienkich materiałów (trzeba to przeprasować gorącym żelazkiem, na dużej parze) - może ta informacja się komuś przyda :tak:

didi super, napewno Ci sie tutaj uda zdac bez problemow!A zdajesz teorie czy juz masz ostateczny egzamin?W kazdym razie powodzenia!Ja zdalam tutaj teorie 2,5lata temu, a ostateczny egzamin na full licence w zeszlym roku. Wiec trzymam kciuki i gdybys miala jakies pytania to pytaj smialo:-)

Chyba bedziemy zmieniac eircom na cos innego,bo z tym glupim telefonem wychodzi nas za drogo,ale na tej wiosce nic nie dochodzi innego!!!Chyba digiweb wkoncu doszlo,musze luknac u nich co i jak.Mialam digiweb jak mieszkalismy w galway i bylam zadowolona.Nic innego tu nie dochodzi.A rzeczy typu O2 itp odpadaja,bo za wolno to tutaj chodzi,znajoma ma.A my z M oboje maniacy sciagania filmow :-) Mamy juz pokazna kolekcje :-)

kamcia super,ze imprezka sie udala, ja tez juz podekscytowana,bo my wyprawiamy 2 latka w sobote!A hangover i obsessed widzialam,fajne filmy :-)

Rany, mowie Wam, jak ten czas szybko leci. Pamietam, jak moja corcia sie urodzila, byla taka maciupka,a jutro,a wlasciwie za ponad 2 h, skonczy 2 latka. I gdzie to wszystko uszlo!Dla mnie to bylo jak wczoraj!

reklama
Larcia- juz mi tak dzwieczy, ze mam ochote spiewac!! hehehe....Masakra! :-D:-D Moze Aaron w koncu doczeka sie tego seksu:-D PO alko zawsze latwiej przychodzi:-D:-D

Agusiek
- zdrowko!! Moze jutro jak bedzie ladna pogoda to na spacer wyskoczymy? Dopoki Al nie zacznie wyc oczywiscie :-)

Aaron chce mi wina dolewac ale juz nie moge bo przeciez Al na cycu...ehh...te minusy karmienia piersia...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry