ewelcia86
Szczesliwa mama:))
to jakies 11km ode mnie:-)teraz jeestem w Tullow:-)i jeszcze kawałek i będe u celujeszcze auta nie widziałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jakies 11km ode mnie:-)teraz jeestem w Tullow:-)i jeszcze kawałek i będe u celujeszcze auta nie widziałam
Super ;-) adres wysłałam Ci na ggPauletta to dam znac jutro jak skoncze prace o której wpadne
Napisz mi gdzie mieszkasz i adres![]()
nie iwem czemu ale napaliłam sie na ten sernik jak szczerbaty na suchary 

a mi sie power wieczorkiem jakiś włączył posortowałam małej ciuszki już mam przygotowany kosz z rzeczami które trzeba wyprać na już
sęk w tym że nową pralkę przywiozą przy dobrych wiatrach jutro
a przy normalnych dopiero w poniedziałek 

no i czekaj teraz cholercia ...przynajmniej udało mi się rzeczy Wiktorka uprać oczywiście dzięki uprzejmości frog : KOBIETO JA POWINNAM CIĘ PO STOPACH CAŁOWAĆ 

no idę zająć się serniczkiem ;-)
tak że synek musi dać sobie rade sam ewentualnie (pani )mu pomoże hahaha....buzka Pozdrawiam

mysle spieprzył się boiler, Emka ryczy na rekach zagrzałam jej 2 czajniki i myślałam, ze sie zaraz nagrzeje ale nie, w koncu połozyłam ją spac, a co sie okazało ze w mojej małej łazienczce woda sie lała cały czas 

synuś tam rączki myl i nie zakręcił, kilka godzin sie lała i cała ciepła zleciała
serniczek właśnie się robi dostałam margarynę od frog :-)dziękuję bardzonie iwem czemu ale napaliłam sie na ten sernik jak szczerbaty na suchary
a mi sie power wieczorkiem jakiś włączył posortowałam małej ciuszki już mam przygotowany kosz z rzeczami które trzeba wyprać na już
sęk w tym że nową pralkę przywiozą przy dobrych wiatrach jutro
a przy normalnych dopiero w poniedziałek
no i czekaj teraz cholercia ...przynajmniej udało mi się rzeczy Wiktorka uprać oczywiście dzięki uprzejmości frog : KOBIETO JA POWINNAM CIĘ PO STOPACH CAŁOWAĆ
no idę zająć się serniczkiem ;-)

Hey laseczki
Amanda chora juz ktorys dzien, bardzo kaszle, dzis bylismy u lekarza i ma bakteryjne zapalenie, wiec dostala antybiotyk. W nocy najbardziej kaszle, dlawi sie, wiec padam na ***. W dzien NIC A NIC nie spala, wiec teraz usnela predko. Zmykam juz dobranoc
ja juz w domku,autko kupiłam,narazie wszystko jest okewelcia chyba bym nie miała siły,bo późno było a koleżanka z pracy prosto pojechala;-)

serniczek wypełnił mi zapachem cały dom szkoda że jest ciepły bo już bym pałaszowała![]()