reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta to dam znac jutro jak skoncze prace o której wpadne:)
Napisz mi gdzie mieszkasz i adres:)
Super ;-) adres wysłałam Ci na gg :tak:

No a serniczek właśnie się robi dostałam margarynę od frog :-)dziękuję bardzo :tak: nie iwem czemu ale napaliłam sie na ten sernik jak szczerbaty na suchary :-D:-D:-D a mi sie power wieczorkiem jakiś włączył posortowałam małej ciuszki już mam przygotowany kosz z rzeczami które trzeba wyprać na już :tak: sęk w tym że nową pralkę przywiozą przy dobrych wiatrach jutro :sorry: a przy normalnych dopiero w poniedziałek :confused2::confused2::confused2: no i czekaj teraz cholercia ...przynajmniej udało mi się rzeczy Wiktorka uprać oczywiście dzięki uprzejmości frog : KOBIETO JA POWINNAM CIĘ PO STOPACH CAŁOWAĆ :laugh2::-D:-D:laugh2: no idę zająć się serniczkiem ;-)

Hej mamaunie dziś Julka szczęśliwa gorączki nie ma ;-)misia- ciasto zrobione nie powiem że mi wyszło ale zjadliwe :-) szkoda że jutro pracuję na rano bo bym chciała być na tym balu mój M nie będzie bo on z Julą do Galway nie pojedzie sam ale to tylko facet:wściekła/y: tak że synek musi dać sobie rade sam ewentualnie (pani )mu pomoże hahaha....buzka Pozdrawiam

Hey laseczki

Ja dzis w nocy zegnam rodzinke, w nocy bede ich odwozic do shannon wiec zmykam, trzeba sie wyspac. Amanda chora juz ktorys dzien, bardzo kaszle, dzis bylismy u lekarza i ma bakteryjne zapalenie, wiec dostala antybiotyk. W nocy najbardziej kaszle, dlawi sie, wiec padam na ***. W dzien NIC A NIC nie spala, wiec teraz usnela predko. Zmykam juz dobranoc

ja juz w domku,autko kupiłam,narazie wszystko jest ok:tak:ewelcia chyba bym nie miała siły,bo późno było a koleżanka z pracy prosto pojechala;-)
CL_447e3869eb4d4dd.jpg

Hejo
a ja po wczorajszym jakos nie mam ochoty na serniczki, najadłam sie frytek :-)
wstałam teraz, bo poszłam Eryka połozyc spac i tak fajnie kołysanki przytulanki Grzegorz turnau spiewał ze zasnełam :-)

wkurzyłam sie, bo o 18 szykuje jak zawsze kapiel Emci, juz była wymeczona, wczoraj jej nie kapałam bo mi sie nie chciało, to dziś juz musiała a tu kurcze nie ma ciepłej wody, grzejniki na full , boiler na max a wody ni ma :no: mysle spieprzył się boiler, Emka ryczy na rekach zagrzałam jej 2 czajniki i myślałam, ze sie zaraz nagrzeje ale nie, w koncu połozyłam ją spac, a co sie okazało ze w mojej małej łazienczce woda sie lała cały czas :angry::angry::angry: synuś tam rączki myl i nie zakręcił, kilka godzin sie lała i cała ciepła zleciała
Ach te dzieciaki :-D

Dobranoc mamuski, jutro szkoła i znów trzeba wczesnie wstac, ale poniedziałek i wtorek wolny, u was tez przedszkola zamkniete??

serniczek właśnie się robi dostałam margarynę od frog :-)dziękuję bardzo :tak: nie iwem czemu ale napaliłam sie na ten sernik jak szczerbaty na suchary :-D:-D:-D a mi sie power wieczorkiem jakiś włączył posortowałam małej ciuszki już mam przygotowany kosz z rzeczami które trzeba wyprać na już :tak: sęk w tym że nową pralkę przywiozą przy dobrych wiatrach jutro :sorry: a przy normalnych dopiero w poniedziałek :confused2::confused2::confused2: no i czekaj teraz cholercia ...przynajmniej udało mi się rzeczy Wiktorka uprać oczywiście dzięki uprzejmości frog : KOBIETO JA POWINNAM CIĘ PO STOPACH CAŁOWAĆ :laugh2::-D:-D:laugh2: no idę zająć się serniczkiem ;-)

Bez przesady kochana wystarczy po raczkach:-D:-D:-D:-p:rofl2:

Hey laseczki
Amanda chora juz ktorys dzien, bardzo kaszle, dzis bylismy u lekarza i ma bakteryjne zapalenie, wiec dostala antybiotyk. W nocy najbardziej kaszle, dlawi sie, wiec padam na ***. W dzien NIC A NIC nie spala, wiec teraz usnela predko. Zmykam juz dobranoc

Larcia duzo zdrowka dla Amandy oby szybko pozbyla sie tego kaszlu. Moj Wiktor jeszcze czasami pokasluje ale tylko wieczorkiem i z rana po przebudzeniu.

ja juz w domku,autko kupiłam,narazie wszystko jest ok:tak:ewelcia chyba bym nie miała siły,bo późno było a koleżanka z pracy prosto pojechala;-)

Marta super autko, oby dobrze ci sluzylo;-):-D

serniczek wypełnił mi zapachem cały dom szkoda że jest ciepły bo już bym pałaszowała :-D:-D:-D

Az i mnie zapachnialo tym serniczkiem:-). Schowaj kawaleczek dla mnie;-)

Ja juz sie zegnam uciekam pod prysznic i lulac:-p
Dobrej nocki wszystkim:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry