reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
moniadan u nas przedszkole zamknięte 18 i 19 czyli czwartek i piątek i sama nie wiem dlaczego :confused2:
A później długa przerwa świąteczna od 28 marca do 12 kwietnia :eek:
Ciekawe co mają począc te mamy ,które pracują :wściekła/y::sorry:

dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
witam:-)

dzięki dziewczynki,mam nadzieje ze autko dobre,ale to okaże sie w najbliższym czasie:tak:

anineczka u nas tez szkoła zamknięta i też nie wiem czemu:no:

ewelcia niestety,innym razem:tak:wczoraj było za późno a K został pierwszy raz tak długo z małym i sie troche martwiłam ale poszło mu świtnie,nawet miał szkole kąpania i też bez problemu:tak:

miłego weekendu:happy:

witm o poranku

Marta ..autko super...
ja moze bede miala moje za tydzien bo terazmoj pracuje i nie ma jak umowic sie i zobaczyc co i jak

widze ze same serniki sa robione..ja tez bede dzisiaj robila ale na zimno..haha...
tylko musze kupic biszkopty i do dziela..

Ewunia ma katarzysko do pasa i marudzi strasznie..nic nie mozna zrobic w domu bo piszczy i chce sie przytulac...jenny jak ja nielubie chorych dzieci

Witam piękne panie:tak:
Mężo jeszcze śpi,a ja z Radkiem telewizor i laptop okupujemy:-DJak szanowny się wyśpi jedziemy tradycyjnie na zakupy i z młodym do fryzjera:tak:
marta,autko jak ta lala!Prezentuje się super,żeby Ci długo,wiernie i dobrze służyło!
(...)Dobranoc mamuski, jutro szkoła i znów trzeba wczesnie wstac, ale poniedziałek i wtorek wolny, u was tez przedszkola zamkniete??

moniadan u nas przedszkole zamknięte 18 i 19 czyli czwartek i piątek i sama nie wiem dlaczego :confused2:
A później długa przerwa świąteczna od 28 marca do 12 kwietnia :eek:
Ciekawe co mają począc te mamy ,które pracują :wściekła/y::sorry:
:eek::eek::eek:Pierwsze słyszę:eek:Ja nic nie wiem o tym,że ma być u nas przedszkole zamknięte:no:W sumie to ciekawe czemu?:eek:Bo w Wielkanoc to ja rozumiem 2 dni świąt to na 2 tygodnie trza zamknąć:-DAle teraz?:eek:
No,masz!Jakaś mżawka leci z nieba:confused2:

Dzień dobry:-)

Martuś autko jak ta lala:-):-):-)

Ania przespała całą noc.:-D:-D:-D Na śpiocha zjadła o 23 i pospałyśmy do 6.30 może by jeszcze spała, ale M szedł do pracy i Ania musiała się pożegnać z tatusiem:-D:-D:-D. No ale usnęłyśmy i do 9 spałyśmy, a mała teraz gada jak najęta

Witam
Marta,Anineczka-szkoły są zamknięte bo to coś w rodzaju ichnich"ferii":confused2:.Wczoraj jak odbierałam Dawidka nawet jedna miła starsza pani była zdziwiona,że jego szkoła otwarta(większość okolicznych była zamknięta wczoraj i poniedziałek)
Marta-opłacało się jechać tyle kilometrów...Oby autko służyło:tak::-)Kiedy na przejażdżkę mnie zabierasz?:-D.
Pauletta-rzuć mi tu sernikiem-ochota mnie naszła,a dopiro co wczoraj skończyłam imieninowy J:zawstydzona/y::-)
Monidan-ja za każdym razem muszę kontrolować czy kran po wyjściu z łazienki moich dzieci jest zakręcony...Kilka razy się zdarzało,że jak odwiozłam dzieci do szkoły słyszałam"szum wodospadu"w domku-a to jedno z Maleństw odkręcało wodę na full i łazienka zalana:crazy:
Asieńko-dobrze Ci z taką grzeczniutką córunią
A ja dziś nie do życia...Niedobrze mi jak diabli i głowa mi pęka:eek:.Może to podłoże psychiczne,bo chcę dziś jechać do szefa na rozmowę pt"jak ma wyglądać mój powrót do pracy".Nawet jak to pisałam zrobiło mi się zimno:szok:
Tymczasem życzę Wam wszystkim miłego dnia

reklama
Dzień dobry z rana my dopiero nie dawno wstaliśmy ;-) wszystko przez to że Wiktor zrobił sobie w nocy chyba z ponad dwu godzinną przerwę w spaniu nawijał jak najęty i skakał nam po łóżku nerwa miałam takiego że szok bo wszystko jeszcze do tego działo sie w akompaniamencie chrapania mojego m :confused2: ten to może spac w każdych warunkach a ja myślałam że obydwóch wpasuję w ścianę :confused2::confused2::confused2: kurde nie mam pomysłu na obiad :sorry:
Bez przesady kochana wystarczy po raczkach:-D:-D:-D:-p:rofl2:
Az i mnie zapachnialo tym serniczkiem:-). Schowaj kawaleczek dla mnie;-)
Mówisz i masz :-D:-D:-D
co do serniczkam hmmm nie wyszedl taki jak chciałam cały środek mi się zapadł :-( ale i tak pół blachy już nie ma bo to taki mały był ale nie martw się ciasta wczoraj narobiłam na dwie porcje tylko masę zrobić i wstawić do piekarnika więc zrobię jeszcze jeden :tak::-):-):-)
Ewunia ma katarzysko do pasa i marudzi strasznie..nic nie mozna zrobic w domu bo piszczy i chce sie przytulac...jenny jak ja nielubie chorych dzieci
OJ chyba nikt nie lubi być chorym i mieć chorych dzieci :-( dużo zdrówka dla Ewuni :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry