Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj było za późno a K został pierwszy raz tak długo z małym i sie troche martwiłam ale poszło mu świtnie,nawet miał szkole kąpania i też bez problemu

Jak szanowny się wyśpi jedziemy tradycyjnie na zakupy i z młodym do fryzjera
(...)Dobranoc mamuski, jutro szkoła i znów trzeba wczesnie wstac, ale poniedziałek i wtorek wolny, u was tez przedszkola zamkniete??
moniadan u nas przedszkole zamknięte 18 i 19 czyli czwartek i piątek i sama nie wiem dlaczego
A później długa przerwa świąteczna od 28 marca do 12 kwietnia
Ciekawe co mają począc te mamy ,które pracują![]()

Pierwsze słyszę
Ja nic nie wiem o tym,że ma być u nas przedszkole zamknięte
W sumie to ciekawe czemu?
Bo w Wielkanoc to ja rozumiem 2 dni świąt to na 2 tygodnie trza zamknąć
Ale teraz?

Na śpiocha zjadła o 23 i pospałyśmy do 6.30 może by jeszcze spała, ale M szedł do pracy i Ania musiała się pożegnać z tatusiem

. No ale usnęłyśmy i do 9 spałyśmy, a mała teraz gada jak najęta
.Wczoraj jak odbierałam Dawidka nawet jedna miła starsza pani była zdziwiona,że jego szkoła otwarta(większość okolicznych była zamknięta wczoraj i poniedziałek)
:-)Kiedy na przejażdżkę mnie zabierasz?
.
:-)
.Może to podłoże psychiczne,bo chcę dziś jechać do szefa na rozmowę pt"jak ma wyglądać mój powrót do pracy".Nawet jak to pisałam zrobiło mi się zimno
ten to może spac w każdych warunkach a ja myślałam że obydwóch wpasuję w ścianę 

kurde nie mam pomysłu na obiad 
Mówisz i maszBez przesady kochana wystarczy po raczkach
Az i mnie zapachnialo tym serniczkiem:-). Schowaj kawaleczek dla mnie;-)

:-):-):-)OJ chyba nikt nie lubi być chorym i mieć chorych dzieci :-( dużo zdrówka dla EwuniEwunia ma katarzysko do pasa i marudzi strasznie..nic nie mozna zrobic w domu bo piszczy i chce sie przytulac...jenny jak ja nielubie chorych dzieci