sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziewczyny juz dzis chcialam wam zyczyc Wspanialych Walentynek i samych cudownych chwill
)
Gorące Serce - Sylcia przesyła Ci Walentynkę.
Gorące Serce - Sylcia przesyła Ci Walentynkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Na ciałku ma na brzuchu i na pleckach, raczki i nóżki czyste. Nie wiem czy to moze od tej dyni czy to moze byc jeszcze reakcja po szczepionce. Nie mam tu wapna dla dzieci, posmaruje ja chyba maścią Linomagiem i poczekam do jutra, jak nie przejedzie chociaż troszkę to jade do leakrza.:-(\\Może sie spotkamy w przyszlym tyg razem na kawke?
Aha kiedy sa Świeta Wilkanocne bo jestem niedoinformowana?
Buzaki
Dziewczyny a ja mam taki klopot: Asia wczoraj zjadła moze 1 łyżeczkę jabłka z dynia, nie chciała jeść wiec nie pchałam w nia. W nocy budziła sie z płaczem co 3 godz. ale to raczej na ząbki, smarowałam dentinoxem i usypiała mi na rekach. Dziś rano dostała wysypki, ale na czole i wokół oczu ma takie plamy czerwone, a jak jest za ciepło to robią sie straszne.Na ciałku ma na brzuchu i na pleckach, raczki i nóżki czyste. Nie wiem czy to moze od tej dyni czy to moze byc jeszcze reakcja po szczepionce. Nie mam tu wapna dla dzieci, posmaruje ja chyba maścią Linomagiem i poczekam do jutra, jak nie przejedzie chociaż troszkę to jade do leakrza.:-(