Ciao Dziewczynki!
Ja na sekunde bo moj A zasnal na kanapie i musze go zaraz do lozka zaciagnac...

Biedak...nareszcie ma wolny wieczor no i padl !!
Andzulina- rozumiem, ze robilas stroj krolowej kwiatow??? Jesli tak no to gratuluje! Stroj rewelacja!!!!!

A tak wogole to dotarly do Ciebie samochodziki?
No dzis byl ciezki dzien....
W szkole mielismy szalll!!! Lakcje, zdjecia, bal, jedzonko! Rodzice sie spisali na medal- dzieciaki nie wiedzialy za co sie lapac tyle bylo jedzenia!!! Nawet ja sie na ciacho zalapalam!! Niestety zlapala mnie jakas migrena i ledwo walczylam z placzem, tak cierpialam. Staralam sie tego nie okazywac ale walczylam z mdlosciami z bolu! Zeszkoly wyszlam pozno, bo musialam wszytsko posprzatac, pokserowac materialy na za tydzien. Jak tylko wsiadlam do samohcodu to sie bolu glowy poryczalam!

W domu stos pigul, wielka kawa i dopiero po jakims czasie mi przeszlo! Zaluje, ze tak wyszlo bo nawet nie potancowalam z dzieciakami! A oni sie chyba dobrze bawili! Super mieli stroje! Moj uczen zostal krolem balu!! Ale bylam dumna!!!! Na dodatek wypadl mu zab i swiecil dziura na balu

Zachowal zab, zeby oddac wrozce zebowej, ktora placi kaske za kazdego zeba

Jakie smieszne sa te 'moje' klasowe dzieci to naprawde!! Uwielbiam jak mi te historie opowiadaja rozne!

Czasem to az mi sie plakac ze smiechu chce!
No dobra dziewczynki...A sie przebudzil i nawoluje wiec ide sobie...czas isc do lozka bo mi sie nalezy po tym dniu szalonym:-)
Ali dzis po raz pierwszy zaczal wolac ba-ba-ba-ba. Caly dzien tak gada. I to tak wyraznie...rosnie moj maly men!!:-)