reklama

Mamy z Irlandii!!

widzę, że jakoś tak cicho na forum... czyżby mamuśki obchodziły dzisiaj walentynki?:sorry: ja też coś dalej nie mam weny do pisania. jedyna fajna rzecz dzisiaj, to to że strój nad którym siedziałam do 1 w nocy bardzo się podobał i Natalia została królową balu:sorry: opłacało się ślęczeć po nocy;-)
miłej nocki dziewczynki:tak:
a jutro - udanych Walentynek:-)

reklama
Ja tak na szybko
dziewczyny o to moj wynalazek;-):rofl2:
Nie wiedzialam ze ta ciemna masa tak szybko gestnieje i staje sie dosc twarda i pozniej musialam postawic nad para zeby sie rozpuscila i wyszedl kolor ciemniejszy.....troche sie rzuca w oczy ale coz tak musi byc;-)

Ciao Dziewczynki!

Ja na sekunde bo moj A zasnal na kanapie i musze go zaraz do lozka zaciagnac...:-D Biedak...nareszcie ma wolny wieczor no i padl !!

Andzulina- rozumiem, ze robilas stroj krolowej kwiatow??? Jesli tak no to gratuluje! Stroj rewelacja!!!!!:tak::tak: A tak wogole to dotarly do Ciebie samochodziki?

No dzis byl ciezki dzien....
W szkole mielismy szalll!!! Lakcje, zdjecia, bal, jedzonko! Rodzice sie spisali na medal- dzieciaki nie wiedzialy za co sie lapac tyle bylo jedzenia!!! Nawet ja sie na ciacho zalapalam!! Niestety zlapala mnie jakas migrena i ledwo walczylam z placzem, tak cierpialam. Staralam sie tego nie okazywac ale walczylam z mdlosciami z bolu! Zeszkoly wyszlam pozno, bo musialam wszytsko posprzatac, pokserowac materialy na za tydzien. Jak tylko wsiadlam do samohcodu to sie bolu glowy poryczalam!:szok: W domu stos pigul, wielka kawa i dopiero po jakims czasie mi przeszlo! Zaluje, ze tak wyszlo bo nawet nie potancowalam z dzieciakami! A oni sie chyba dobrze bawili! Super mieli stroje! Moj uczen zostal krolem balu!! Ale bylam dumna!!!! Na dodatek wypadl mu zab i swiecil dziura na balu:-D Zachowal zab, zeby oddac wrozce zebowej, ktora placi kaske za kazdego zeba:-D Jakie smieszne sa te 'moje' klasowe dzieci to naprawde!! Uwielbiam jak mi te historie opowiadaja rozne!:-D Czasem to az mi sie plakac ze smiechu chce!

No dobra dziewczynki...A sie przebudzil i nawoluje wiec ide sobie...czas isc do lozka bo mi sie nalezy po tym dniu szalonym:-)

Ali dzis po raz pierwszy zaczal wolac ba-ba-ba-ba. Caly dzien tak gada. I to tak wyraznie...rosnie moj maly men!!:-)

ewelcia - tort super:tak: a jak zrobiłaś ten samochodzik?
misia - no dokładnie - ta królowa kwiatów to moje dzieło:sorry: a Ty za co się przebrałaś w końcu? samochodziki oczywiście już mam:tak: frog mi przekazała;-) bardzo dziękuję. jutro będę w Twoich okolicach, więc możesz się mnie spodziewać - zadzwonię wcześniej. miałam przekazać Ci kaskę przez Natalię, ale rano taki młyn się zrobił, że dopiero jak ją zawiozłam pod szkołę, to przypomniałam sobie o pieniądzach...:sorry: i dużo zdrówka życzę:tak:
uciekam, bo A na nockę poszedł, więc jutro moja kolej na wstawanie z Małym:sorry:
spokojnej nocki:tak:

Happy-Valentine-day-07.jpg

e-Walentynka.jpg

witam o poranku
udanych Walentynek zycze
jestem ciekawa co moj P zaplanowal..na dzisiaj..hihi

ja chce jechac na spacerek do Oranmore..mam nadzieje ze pogoda bedzie dzisiaj ladna bo wczoraj wieczorem strasznie mnie nogi rwaly wiec na zmiane..haha oby cieplutko bylo a nie inaczej

Ewunia zrobila mi pobudke o 7 wiec niestety musialam wstac a chlopcy jeszcze smacznie sobie spia

Ewelcia..torcik super...

Ja tak na szybko
dziewczyny o to moj wynalazek;-):rofl2:
Nie wiedzialam ze ta ciemna masa tak szybko gestnieje i staje sie dosc twarda i pozniej musialam postawic nad para zeby sie rozpuscila i wyszedl kolor ciemniejszy.....troche sie rzuca w oczy ale coz tak musi byc;-)
torcik rewelacja.Tak sie z A.zastanawiamy czy by naszej nie zamienic na Twoja,bo kolor taki fajowszy :tak:;-):-)
UDANYCH WALENTYNEK WAM WSZYSTKIM!
valentines_day_comment_graphic_13.gif

Witam-Zycząc Wam wszystkim HAPPY VALENTINES-bawcie się dobrze miłej atmosfery w domkach i w ogóle wspaniałego dnia(nie tylko zakochanych ale także kochających)
Nie mogę nie skomentować
Ewelcia-rewelacja....Wspaniale Ci wyszedł ten tort-i w smaku zapewne też nie inaczej:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry