reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ja się tylko melduję bo weny brak do pisania :sorry: napiszę tylko że torty pierwsza kalsa w związku z tym pytanie " która robi na zamówienie"????? :-D:-D:-D:-D
pauletta jak sie czujesz dzisiaj?Niewiele CI juz zostalo. Musisz do mnie dojechac na kawke, zanim urodzi sie dzidzius. Zgadaj sie z froq i wpadajcie w tygodniu z rana.
Samopoczucie ok ale bywa różnie także ciężko coś zaplanować postaram się zgadać choć teraz frog będzie miała znowu teściówkę w domu więc nie wiem jak to będzie :-(:sorry:

reklama
Hej

A u nas byli goście na kawce :tak:
Joannn z rodzinką niespodziewanie nas odwiedziła. :-D:-)
To nic,że ja z tłustym łbem ich przywitałam :zawstydzona/y::sorry:
Fajni ludzie ;-)
A Patryk to niespodziewanie spokojny chłopczyk :tak:

Po obiedzie chcieliśmy pojechac na plażę w Dublinie,ale pogoda nie zachęca :no::confused2:

Sofik,Ewelacia pikne torty :tak::tak:
Sofik zdrówka dla córeczki :tak::tak:

Misia będę 20 lutego pod Galway to zgłoszę się po zabawki :tak:

Czy jak wyrabialyscie irlandzki paszport to wysylalyscie jakies inne dokumenty poza swoim paszportem i aktem urodzenia?
milego dzionka
Tu masz wszystko,co powinnas wiedziec.Generalnie potrzebujesz wypelnic dwie zamieszczone tam formy.:tak:
Sofik-tort sliczny.Ja tez musze sie sprawdzic w tej dziedzinie bo wstyd przy Was normalnie:zawstydzona/y:;-)

dziewczyny-torciki pierwsza klasa. Ja taki teczowy widzialam niedawno w gazecie i tez mi sie spodobal ten pomysl :-) A sofik pewnie podzielila mase(nie upieczona) biszkoptowa do paru miseczek i dodala kolorowych barwnikow, wylala na blache i upiekla.

zgadza sie ;-)

Sofijka mi sie pyta po upieczeniu czy to jest CIASTOLINA :-D:-D:-D to mozna jesc :-)
na dole foto

Załączniki

• 100_1084.jpg
    100_1084.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 75
Larcia tak :tak: zgadza sie ;-)
Własnie zafundowalam rodzince truskawkowy deser , nawet Filip sie załapał :-) tak mu smakowala truskawka ze jak sie skonczyła płakał:szok:

Czesc dziewczyny znalazlam troche wolnego czasu nareszcie wiec pisze:)

Marta autko super tez mamy takie rodzinne:))

Dziewczyny torciki rewelacyjne napewno bardzo smaczne:-)

Zycze wszystkim dziecia powrotu do zdrowia,nasza Nadusia tez wstala z goraczka i katarkiem mam nadzieje ze nic wiecej sie z tego nie wykluje:-(

Zycze Wam udanych Walentynek:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry