Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli pytasz o Early Child Supplement,to niestety Cię rozczaruję,ale już nie ma tego dodatku od stycznia tego rokuJa sie witam i uiekam nadrabiac zaleglosci puki maly drzemie.
Dolaczam siedo zyczen dla Szymonka:-)
Milego dzionka
A no i oczywiscie mam pytanko, czy te 250euro na dzidzie kwartalnie to sie automatyczniedostae czy trzeba gdzies cos zlozyc? Z gory dziekuje za odp:-)
Teraz na dzieciaczka dostajesz tylko Child Benefit-150 Euro

ja mam sprawdzony - na grubym cieście;-)Macie moze jakis sprawdzony przepis na ciasto do pizzy?Poszukuje dosc grubego,bo zawsze robiłam na cienkim..
mam nadzieję, że Adminki nas nie będą upominać za przepis na tym wątku
gdzieś tak może ok 13? mam dodatkowe dziecko pod opieką, ale zostawię je w domu i wyjdę z małym na godzinkę;-)Andziulina to o ktorej spacerek:-)
chyba się nie mylę....

Tak mi sie chce wiosny
Jeszcze troche i juz Was wszystkie osobiscie poznam:-) Nie wazne, ze polowa z Was w moich snach wyglada zupelnie inaczej niz faktycznie (przynajmniej inaczej niz na zdjeciach na NK)...

Hormony + dupa z uszami zamiast męża = załamanie nerwowepauletta - a co się dzieje? hormony?![]()

;-)