reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ja juz po pracy
Wasze torty wyglądaja smakowicie mniam ja tez chce:)
Larcia ja tez bym cie odwiedzila moze sie zgadamy razem w tygodniu z dziewczynami, ja pracuje pon, sr i czw wiec reszte dni jestem wolna dajcie propozycje:)
Wykapalam sie i jestem rozleniwiona na maksa wiec obijam sie
Buzaki

reklama
Witam
Jeszcze nikogo nie było:szok:Czyżby dziewczynki poszalały w walentynkowy wieczór;-):-D
Joannn-a do P L przez Cashel nie jechaliście?Chociaż nas właściwie większą część dnia też nie było...aaaa-domek-hłehłehłe...Dopiero co remontowany-właściwie budowany...Nie ma podłóg...ale gościu powiedział,że jak zobaczymy za tydzień będzie skończony...Ale od razu powiedziałam-nieee...Za to dzisiaj busy dzień-dzieci do szkoły,do Thurles do taxu,po dzieci,do dentysty i kolejne dwa domki oglądać:-).Jak narazie uciekam życząc Wam wszystkim miłego dnia
Marta-kiedy nasze chłopaki mają te wolne-bo oczywiście ja nie mam żadnej karteczki i zobaczę jak się od drzwi szkoły odbiję:crazy:.Jak wypad-udany?

Ewelcia dla Twojego Szymusia w dniu pierwszych urodzinek:
Do zabawy mnóstwa siły, Żeby każdy dzień był miły, Pełen śmiechu i radości, Stu urodzinowych gości, Aut, klocków i pluszaków, Stu prezentów, stu buziaków, Zdrowia szczęścia i słodyczy Agusiek z Nikosiem zyczy :)
boygift.gif

d.dobry!
100lat Szymonku! Rośnij zdrowo!
ja sie witam i od rana z prosba uderzam ;-) Macie moze jakis sprawdzony przepis na ciasto do pizzy?Poszukuje dosc grubego,bo zawsze robiłam na cienkim..
Mam nadzieje żeście szczesliwe po Walentynkach:tak::happy:
milego dnia!
zapomnialam zapytac: nie wiecie czy socjal trzeba rowniez powiadamiac jesli sie bierze dodatkowy urlop macierzynski?Mam na mysli ten bezplatny..

Ostatnia edycja:
Wszstkiego dobrego dla solenizanta!!!!:-):tak:

A ja sie witam...
I tylko znow na chwilke wpadlam....
Torty pierwsza klasa... :tak: Zdolne z was kobitki...
Andziulina to o ktorej spacerek:-)
Pozniej zajrze do was...:tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zerwałam dziecko rano z łóżka,ciągnę je w ten zimny wiatr do przedszkola,a tam miła pani dyrektorka mówi,że przedszkole zamknięte!!!Wiem,pisałyście o tym,ale mnie nikt nic nie powiedział,więc myślałam,ze może u nas ferie później:angry:
Babka mnie przepraszała straszennie,że nikt mi nie powiedział,ale mogli przecież coś na drzwiach powiesić to wszyscy by widzieli:confused2:
A najlepsze,że nie tylko ja tak polazłam bezsensu,na parkingu spotkałam kolegę,który dwójkę dzieciaków przywozi i też nic nie wiedział,a calutki zeszły tydzień był codziennie:angry:My to pół tygodnia,bo Radek chory był,więc pomyślałam,że może coś mówili jak nas akurat nie było,ale okazuje się przepływ informacji tam jakiś słaby:crazy:
Dzień dobry,tak w ogóle:tak:No,już trochę ochłonęłam:sorry:,plus tej sytuacji taki,że tydzień nie musimy rano w ziąb się kulać;-)
Ewelcia dla Twojego kawalera:Zdrówka,szczęścia,dużo zabawek i słodyczy ciocia Tichonek życzy:happy:
1011432dganijl1e6.gif

Idę ciepłej kawusi się napić i za odkurzacz złapać bo po weekendzie masakra:eek:

Wszystkiego Najlepszego dla Szymonka
z okazji ROCZKU
14062_misio6.jpg

Witam sie

Kurde ja tez mam dosc chorobska dzieci:angry:

Miłego dnia , bede z Wami ale czy mi sie uda cos napisac :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry