reklama

Mamy z Irlandii!!

i ja się witam:-) i również życzę udanych Walentynek;-)
ja niestety "słomiana wdowa", bo A do pracy poszedł i wróci wieczorem... więc może będzie coś późnym wieczorkiem....:sorry:
miłego dnia:-)

reklama
Hej mamuski
goscie mi wreszcie odjechali i nastala cisza, malutki ma katarek i mam sol fiziologiczna ale nie wiem czy powinnam ja zastosowac i jak:sorry:
No i zabralismy sie za wyrabianie paszportu,wczoraj bylismy zrobic zdjecia i mamy dwie pozy bo na jednym patrzy w bok a nadrugim ma buzke otwarta, mam nadzieje ze wypiora choc jedna:sorry: Fotografowac sie nie lubi wiec model z niego nie bedzie:-D
A ja? Prawie zwalczylam zapalenie piersi, oczywiscie antybiotykiem,latwo nie bylo:no:
Czy jak wyrabialyscie irlandzki paszport to wysylalyscie jakies inne dokumenty poza swoim paszportem i aktem urodzenia?
milego dzionka

Witam sie i ja:-)

U nas slonko ale zimno:sorry:. Ja zaraz za obiadek sie biore bo troche sie bedzie robil. Popoludniu mam gosci wiec bedzie wesolo bo inaczej... szkoda gadac

Andzulina super ze twoje poswiecenie sie oplacilo i Natalia zostala krolowa balu. A co do tych slomianych wdow to jak zwykle mozemy podac sobie dlon:eek::-(;-)

Ewelcia tort pierwsza klasa. Moj Wiktor z Wigilii wiec u mnie z czasem na takie arcydziela ciezko:tak::-)

Wszystkim zycze udanego Vanentines Day ;-):-):-):-)

I ja się witam:-)
Andzulina ja też słomiana, bo M jedzie z braćmi do Dublina, a mi się nie chce ciągać Ani, bo pogoda u nas taka sobie.

Miłego dnia:-)

Szczesliwych Walentynek Kochane!!!!

Witam sie

Ewelcia super torcik!!!! rewelacyjny!!!!
Ja własnie walczyłam wczoraj z moim walentynkowym (proba przed roczkiem);-)

Zdrówka dla Wszytskich...

U nas teraz Sofijeczka chora:-(

to Ja tez sie pochwale moj torcik i biszkopt tenczowy ;-):zawstydzona/y:

Załączniki

• 115297932a6fe1f8.jpg
    115297932a6fe1f8.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 65
  • 90ee4cba787884c3.jpg
    90ee4cba787884c3.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 64
  • e247258cfee9c617.jpg
    e247258cfee9c617.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 74
Witam Mamusie
Wszystkim Wam zycze udanego Walentego:-)

Torty pierwsza klasa. Wy sie chyba z powolaniem minelyscie: Larcia (z tymi cyckami), Ewelcia i Sofik:tak: Aaaaa, no i Misia z tortem slubnym, a jakze!!!:-D

A ja siedze w domu, humor sredni, nic mi sie nie chce, maz do 18. w pracy, Ada chora...:baffled: Oby do wieczora...

Wymknęłam się żeby wreszcie coś napisać
Jeżeli o samopoczucie chodzi-powtórka z wczoraj:-(Nawet po rozmowie z szefem(brrrr)Ale dzielna byłam i pomogłam J wywoskować nasze autko:tak:
Zaraz też się w trasę wybieramy-obejrzeć domek:sorry:Szczerze mówiąc jesteśmy nastawieni jak najbardziej sceptycznie,tyle tylko,że się umówiliśmy i niegrzecznie byłoby odwoływać-zwłaszcza,że babka się zgodziła pokazać w niedzielę:tak:
Sofik-dołączam do zdania MamyAdy-tworzycie tu prawdziwe dzieła sztuki(a jak zrobiłaś taki bajerandzki biszkopt?)
MamoAdy-głowa do góry i uśmiech...A Adzince zdrówka(i wszystkim opozostałym chorowitkom)
Raz jeszcze wszystkim Wam milusiego dnia-tym słomianym wdówkom też-a przynajmniej wieczoru:-D

Czy jak wyrabialyscie irlandzki paszport to wysylalyscie jakies inne dokumenty poza swoim paszportem i aktem urodzenia?
milego dzionka
jola - trzeba wysłać jakiś dowód, że jeden z rodziców (którego paszport wysyłacie) jest w Irlandii conajmniej 3 lata (w ciągu) czyli może być wyciąg z banku, p60, ewentualnie payslip.

sofik - a jak zrobiłaś ten tęczowy biszkopt?

reklama
dziewczyny-torciki pierwsza klasa. Ja taki teczowy widzialam niedawno w gazecie i tez mi sie spodobal ten pomysl :-) A sofik pewnie podzielila mase(nie upieczona) biszkoptowa do paru miseczek i dodala kolorowych barwnikow, wylala na blache i upiekla.

Ja tez jestem sama dzisiaj, M w pracy. Corcia dalej chora, ale widze juz poprawe,antybiotyk zaczyna dzialac :-)

pauletta jak sie czujesz dzisiaj?Niewiele CI juz zostalo. Musisz do mnie dojechac na kawke, zanim urodzi sie dzidzius. Zgadaj sie z froq i wpadajcie w tygodniu z rana.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry