reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej hej i sie witam z poludnia.
Jesteśmy już po obiadku, dziś była pieczeń z sosikiem chrzanowym a co najfajniejesze to sos sama wymyslilam :-):-) nawet nie zagladalam do neta po przepis. Brzuszki pełne i zaraz jak nasza Agutka wstanie uciekamy na relaksik dziś nasza pieszczoszka kończy 10 m-cy jak to leci hmmmm. Mama za tydz mi ucieka czyli w przyszla niedziele bede plakac bo tak fajnie mam luzik :-(i miesiąc do przodu.
Martus samochód full wypas

Zyczę miłego dzionka :-):-)

reklama
witam się i ja:-) ale coś weny nie mam...
marta - fajne autko:tak: takie rodzinne;-)
pauletta - też mi narobiłaś smaka na sernik...:sorry: tym bardziej, że to ulubione moje ciasto... niestety - dieta:eek:
może później coś napiszę...

dzięki;-):-)w środku też czyściutki:tak:facio dzieci nie miał i huhał i dmuchał na autko,nawet wszystkie rachunki mi oddał od 2003 roku z serwisu:-)oby jeżdził dobrze:sorry:

a moje dziecię jest na mleku sojowym i ma zatwardzenia,drze sie a mi go szkoda:-(daje mu teraz dużo picia i zobaczymy co będzie:sorry:

Marta a ja tak spytam z ciekawosci....jaka to marka?:rofl2:
wczoraj pokazywalam mojemu m i mielismy zagadke:-D:-D
Jak polozylismy sie do lozka to on jescze mowi do mnie zebym jutro Cie o to spytala:rofl2:.
\
Sernik z brzoskwiniami juz gotowy , "salatka teczowa" rowniez zaraz biore sie za kulki rafaello.
Maly zrobil mi straszny sajgon w domu ze nie wiem nawet kiedy ja to ogarne.

Ziemniaczki dojdą i i obiadek gotowy :-) właśnie wpadłam na pomysł aby zrobić sałatkę owocową na deser ;-) Wiktor jakiś niemrawy dzisiaj :eek: cały czas jęczy cały czas mu coś nie pasuje i najchętniej by siedział ze mną na kanapie i się tulił :sorry: to chyba przez tą rozregulowaną nockę jest taki rozbity teraz leży na kanapie włączyłam mu bajki to nawet ogląda te które z reguły ignoruje a ja widze ze mu teraz po prostu wszystko jedno co leci :eek: a ja nei wiem o co kaman :confused2:

Witam i ja ,troche pozno,ale jakos nie chce mi sie ostatnio pisac hehe
Pauletta moje dziecie dzis od ran sie tuli,placze,jesc nie chce i wszystko jest nie tak..A wdodatku dzis caly dzien prawie z nim sama i wieczorkiem tez bo maz na robotke ucieka.a ja juz zmeczona jestem,juzi
mi sie lozeczko marzy...pomijam to ze mialam dzis lezec,wiec w pizamie chodze caly dzien.

I my po obiadku,zakupach.Właśnie mi się ciasto piecze-Obkulańce:-pProste i smaczne:tak:A u mnie to mój P dziś jakiś niemrawy.Wstał z bólem gardła,cherla jak wściekły i z jedzeniem kiepsko:szok::szok::szok:To mu się rzadko zdarza:sorry:Ale już zapowiedział,że obkulańcom nie odpuści:-DA tulić to on się raczej nie do mnie na kanapie będzie,ale do kanapy:confused2:

reklama
Hallo!
Ja Was ostatnio tylko podczytuje,ale czasu mi brak aby coś napisać:sorry:
Mały strasznie marudny się zrobił bez cycusia,ale daję jakoś radę...
Jutro juz będzie tydzień bez cyca,...jak ten czas szybko leci:-(
Ja strasznie ubolewam,bo mleczko całkiem mi zanikło.Odciągałam non stop przez ost. dwa dni,ale nici(10,15ml)
Mam nadzieje,ze wkrótce posmakuje mu sztuczne mleczko:sorry:bo jak na razie to same kaszki wcina:eek:
Pamiętacie może jak to było z Waszymi maluszkami,tez tak nie chciały sztucznego mleczka?Troche się martwię jak to będzie:-(

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:
Marta fajne autko,my też się rozglądamy za jakimś ale jeszcze nie mamy nic na
oku:no:
Dziewczyny właśnie upiekłam sernik,ale taki wielki,ze az mi wykipiał w piekarniku:szok::szok::szok:Chyba troche przesadziłam:-D:-D

Nic,życzę miłego weekendu wszystkim:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry