• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Moniadan - łagodnego ząbkowania dla Emmy..ziemniakiem ją przekupiłaś? Mój nie lubi ziemniaków :eek: tylko mięsko plus warzywka na obiad no i zupki tyćku..a kiedyś tak wsuwał zupeczki aż się uszy trzęsły..
Wisienka - dla mojej imienniczki również życzę by te ząbkowanie szlo łagodniej..
Ewelcia - zdrówka dla psinki - wyliże się z tego.. :happy: a muzykoterapia wskazana :-D
A z tym psuciem się tv od gier.. to niezły pomysł na dzieci bawiące się za długo przy kompie :-D
Larcia - współczuję..nie mam pojęcia czy to bunt 3-latka..:eek: w każdym razie najciężej właśnie wspólnie trzymać się jednych reguł ale to niezbędne..musicie jakoś się dogadać - u nas też różnie to bywa ale wszystko przed nami..:sorry: Powodzenia!
Wilwia - wow :szok: super\! a z czego jest ta masa? w sensie wypełnienie i kontury puchatka..
Anineczko - i tak trzymaj! u nas tak było do czasu..a teraz za nic Patryk nie chce zasnąć przed 21 :eek: no właśnie tatuś usypia a jest już po 22 :crazy:
Kasiun - bardzo ładnie napisałaś wychowaniu - no właśnie - a może Ty wiesz co zrobić by mój Patryk zasypiał sam w łóżeczku..czy jest to w ogóle możliwe - skoro zawsze zasypiał przy piersi a ostatnio udaje się z tatą zasnąć..:confused: bo położyć go do łóżeczka i wyjść - odpada..zapłacze się a ja nie umiem go tak trzymać..nawet muzyczka grająca mu z zabawki nic nie daje..tylko mama! i mama! :eek:

Witam z lozka :-)
M pracuje na kompie reszta spi a ja oczywiscie BB

Joann dzieki Emma tak sie rzucila na te ziemniaki ze bylam w szoku 4 razy jej dokladalam jeszcze tyle ziemniarow na raz nie zjadla bo tez tak srednio lubi
Musiala glodna byc

Kasiun super rady az 2 razy przeczytalam dokladnie
Larcia straszne co Amanda wyprawia ja sie podpisuje pod radami Kasiun i musicie z M byc oboje jednomyslni i konsekwentni
Wilwia torcik byl tak samo pyszny jak wyglada
Cos mnie brzuch boli
Chyba juz pora zasypiac
Dobranoc spokojnej nocy
Aha
KaMcia spokojnego lotu i udanego pobytubw Pl

pytania sa na stronie tego polsiego instruktora w materialach do egzaminu czy jaos tak.. ptaja znakow i kilka pytan zadaja z przepisow drogowych ja mialam 3 pyta i 4 albo 5 znakow

ide klasc szarancze bo zaraz w glowe dostane
wiem ze sa tam pytania bo juz przegladalam....a ja tylko tak z ciekawosci spytalam:-p:sorry:.

Przeczytalam po lebkach...mielismy nalot znajomych i wieczor minal,teraz czas na lulu,m juz poszedl a ja przeciez zyc bez BB nie moge:-p:-D:-D

KaM'cia - udanych wakacji :-)
Ewelcia - tu jest podobnie jak w Pl - musisz notorycznie patrzeć w lusterka (byle nie w celu makijażu ;-)) i pokazuj, że znasz zasady ruchu drogowego. Mnie koleś chyba podpuszczał...bo pomiędzy osiedlami było 40 a ja jechałam wolniej to mówił - śmiało! a ja na to - że zbliżamy się do skrzyżowania gdzie akurat mają pierwszeństwo a tu jest słaba widoczność.. Najlepsze jak raz mi koleś z głównej mrugnął światłem - a ja stoję i nie wiem co zrobić :baffled: myślę - no to oblałam bo pojadę przed nim- w końcu mówię egzaminatorowi - że ten pojazd ma pierwszeństwo ale że mi mruga to pozwala mi pierwszej jechać, więc jadę - a on OK - uff.. Egzaminator musi wiedzieć, że znasz przepisy - to taka moja sugestia.. trzymam za Ciebie i Didi kciuki! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry