Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko mięsko plus warzywka na obiad no i zupki tyćku..a kiedyś tak wsuwał zupeczki aż się uszy trzęsły..
a muzykoterapia wskazana 

w każdym razie najciężej właśnie wspólnie trzymać się jednych reguł ale to niezbędne..musicie jakoś się dogadać - u nas też różnie to bywa ale wszystko przed nami..
Powodzenia!
super\! a z czego jest ta masa? w sensie wypełnienie i kontury puchatka..
no właśnie tatuś usypia a jest już po 22 
bo położyć go do łóżeczka i wyjść - odpada..zapłacze się a ja nie umiem go tak trzymać..nawet muzyczka grająca mu z zabawki nic nie daje..tylko mama! i mama! 
dzieki wielkie...KaMcia spokojnego lotu i udanego pobytubw Pl

wiem ze sa tam pytania bo juz przegladalam....a ja tylko tak z ciekawosci spytalampytania sa na stronie tego polsiego instruktora w materialach do egzaminu czy jaos tak.. ptaja znakow i kilka pytan zadaja z przepisow drogowych ja mialam 3 pyta i 4 albo 5 znakow
ide klasc szarancze bo zaraz w glowe dostane

.

myślę - no to oblałam bo pojadę przed nim- w końcu mówię egzaminatorowi - że ten pojazd ma pierwszeństwo ale że mi mruga to pozwala mi pierwszej jechać, więc jadę - a on OK - uff.. Egzaminator musi wiedzieć, że znasz przepisy - to taka moja sugestia.. trzymam za Ciebie i Didi kciuki!