Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszystkich o pozniejszym poranku, chcialam napisac o poranku, ale w miare szybko zorientowalam sie, ze raczej to porankiem nazwac nie mozna.Moja Mala zasnela.Zobaczymy jak dlugo, bo w nocy kaszlala, chyba wydzielnina z noska jej splywa do gardelka. Juz widac ze jest ok.Tylko troszke blokuje jej sie nosek.I nie mozna aspiratorem nic obczyscic. Dzis postanowilam,ze pojde do lekarza tak kontrolnie zoabczyc i utwierdzic sie, ze idzie ku lepszemu.Mam nadzieje, ze bedzie taka diagnoza.Moniadan - łagodnego ząbkowania dla Emmy..ziemniakiem ją przekupiłaś? Mój nie lubi ziemniakówtylko mięsko plus warzywka na obiad no i zupki tyćku..a kiedyś tak wsuwał zupeczki aż się uszy trzęsły..
Wisienka - dla mojej imienniczki również życzę by te ząbkowanie szlo łagodniej..
Ewelcia - zdrówka dla psinki - wyliże się z tego..a muzykoterapia wskazana
A z tym psuciem się tv od gier.. to niezły pomysł na dzieci bawiące się za długo przy kompie
Larcia - współczuję..nie mam pojęcia czy to bunt 3-latka..w każdym razie najciężej właśnie wspólnie trzymać się jednych reguł ale to niezbędne..musicie jakoś się dogadać - u nas też różnie to bywa ale wszystko przed nami..
Powodzenia!
Wilwia - wowsuper\! a z czego jest ta masa? w sensie wypełnienie i kontury puchatka..
Anineczko - i tak trzymaj! u nas tak było do czasu..a teraz za nic Patryk nie chce zasnąć przed 21no właśnie tatuś usypia a jest już po 22
Kasiun - bardzo ładnie napisałaś wychowaniu - no właśnie - a może Ty wiesz co zrobić by mój Patryk zasypiał sam w łóżeczku..czy jest to w ogóle możliwe - skoro zawsze zasypiał przy piersi a ostatnio udaje się z tatą zasnąć..bo położyć go do łóżeczka i wyjść - odpada..zapłacze się a ja nie umiem go tak trzymać..nawet muzyczka grająca mu z zabawki nic nie daje..tylko mama! i mama!
![]()

Torta to pewnie bym zrobiła ale już przystroić go...Prędzej bym nim ścianę przystroiła
Już je sam,nie karmię go,tylko,że nawet chleb mu kroję na "żołnierzyki" no i picie tylko przez słomkę

życzę przespanych nocy

OMGKamcia Ennis zycze milego pobytu w POlsce i szczesliwego lotu i porotu![]()

ja wyczytalam ze zyczysz mi szczesliwego porodu

to ja no jestem chyba bardzo ostrą mamą
moje dzieci chodzą na kary zeby sie wyciszyc i uspokoic na krzeselku, 19:30 punktualnie w lozkach;-) zawsze byalam za dyscyplina jednak 
Ale juz jest ok....chyba. Na weselichu bylo fajnie. tzn. samo wesele do d...dla mnie bo bylam jedyna z dzieckiem,a moj diabel dawal mi popalic czyt. juz w kosciele rozerwal mi ponczoche a na weselu obsiral mi sukienke. generalnie zawinelam sie do domu o 19.30.
Ale caly wyjazd do tesciow byl super. Poznalam wielkkkaaa rodzine, Al byl w dziesiatych niebiosach bo wszyscy go tulili i sie nim zachwycali...szkoda mi bylo wracac...
Szoty byly wiec szansa jest!! 

od rana na wysokich obrotach zakupy zrobione śniadanie mężowi zawiezione ;-) szyja dalej mi dokucza ale jakoś żyje

aż chodziłam do niej kilka razy sprawdzać czy dycha 
a mleczarnia myślałam że mi eksploduje

OMG!Bez pończoch i w zsiuranej kiecce to się nie dziwię,żeś się zawinęła tak szybko

Ale potem,w trakcie roku szkolnego jak najbardziej
A brakuje nam już takich szczęśliwych newsów
No mam rację,dziewczyny czy nie?
Toż to zapłakać się można za nami:-