• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

No,macie rację,spierdzieliła się pogoda:baffled:Zachmurzyło się,wieje i zaczęło padać,na razie delikatnie ale kto wie co będzie potem:eek:
Chyba się wezmę za Radka klamoty,już się zabieram za nie od dłuższego czasu i się zabrać nie mogę:baffled:Ale skoro i tak w domu siedzimy,posprzątane jest,obiad też...
Lubiczanko:-D:-D:-D
Jako,że za parę dnie stuknie mi roczek,postanowiłam dodać nowy suwaczek:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam laseczki:)

Anieczka L leci w poniedzialek wieczór wiec go odwioze i jestem wolna , wiec jak bede miala off to kto przygarnie kropka?:)
Nie ma to jak Nospa mi zawsze pomaga.
Anieczko dzięki za podpowiedz z suwaczkiem, wpisalam date a tu patrze wow 4 lata jestem juz na forum!!:)

Lubiczanko kawałami sypiesz ale sie uśmiałąm:)

Kasiun Kochana napisz mi cos wiecej bo po twoim poscie rozmarzylam sie odnosnie Alicante, jakie sa jeszcze atrakcje (np aquapark) w okolicy moze mi cos polecisz?:))

Gastone miło sie czyta twoje posty , ciesze sie że sobie dobrze radzicie i powodzenia życze z maluszkami:))

Madbebe biedna to fakt bez neta ciekawe kiedy sie odezwie?:)

Misia fajne zdjecia z wesela i ty jaka lacha!! Nie szalej tak z fryzem bo Cie dzieci nie poznaja:)

Ewelcia to niezle tam macie atrakcje z chęcia bym kiedys przyjechala na taki wyscig hihi tylko daj wczesniej znac(tak wogóle to ile sie do was z Galway jedzie?)

a ja teraz relaks dzien był busy owszem ale napiwki wpadly z czego sie ciesze(juz składam na hotel w Hiszpani:), poza tym mialam miec tylko sobote wolna, ale skasowali nam kolacje w niedziele i usmiechnełam sie do menagerki i mi dala niedziele wolna juuuuupiii wiec juz ustalilismy ze jedziemy do północnej irlandii na weekend ale sie ciesze no i wtedy spokojnie L sobie niech leci w pon do PL na tydzien:)

buzaki

Ostatnia edycja:
Witam mamuski:-)
Bardzo dziekuje za tak dobre opinie o moim torcie.Powiedzialam,ze dlugo nie zdecyduje sie na nastepne takie "dzielo",ale po waszych postach to zachcialo mi sie leciec do kuchni piec jakis torcik:-D
Joannn kubus jest malowany bita smietana zabarwiona barwnikami spozywczymi a kontury sa z polewy czekoladowej.
Kasiun80 Tobi nic nie wybral,bo zapomnialam o tym zwyczaju.Zreszta w naszych okolicach chyba nie praktykuje sie tego.
Misia
mowisz,ze naszla Cie ochota na zmiane fryzury.Mam to samo,chcialabym cos calkiem innego-tylko odwagi brak:tak:
A ja bylam dzisiaj z Tobim na basenie.Pierwsze 5min bylo placzu a potem dwie godziny szalenstwa w wodzie.Ja bylam wymeczona i myslalam,ze moj synus padnie juz w samochodzie,a on wrecz przeciwnie dostal podwojnego powera.Na szczescie teraz padl a ja chyba poloze sie z nim.

Kamcia powiem Ci szczerze ze nie wiem ile sie jedzie,ale 3h chyba:crazy:
My dwa lata temu bylismy w IE polnocnej...Belfast mnie nie zachwycil,jest tam strasznie szaro i ponuro.
Wezcie ze soba funty bo nie wszedzie chca euro przyjmowac a znalesc stacje benzynowa z bankomatem jest naprawde ciezko.
Przewaznie sa jakies a'la szopki:sorry:
Lubiczanko co z Twoim humorem?
Kawaly dobre-obydwa juz slyszalam ale i tak sie usmialam:-D

zrobilam prawie 70pierogow a w tym czasie szym zrobil taki burdel w pokoju i w kuchnie ze szok../..chodzil i przynosil mi zabawki zebym sie z nim bawila.

Tichonku a moze Wy macie ochote wpasc do Castledermot na wyscigi swin:)?

Dzieki ale ten czas leci :)) Z Wami bardzo przyjemnie :)
Ewelcia to kawałek do Galway:/
Dzięki za info kochana ale ja już tam byłam i północne wybrzeże mnie zachwycilo sa tam piekne miejsca dlatego chce jeszcze raz pojechac:) O Belfascie to nawet nie mysle bylam i nic mnie nie urzeklo cos w stylu Dublina. Ale i tak bedzie fajnie bo jedziemy we dwoje ostatnia szansa, dla Oliviera to by byla meczarnia:)

Ostatnia edycja:
witam

młyn miałam straszny dzisiaj,więc dopiero czytam z marnym skutkiem bo głowa 3 dzień boli:/

lubiczanka Gizmo spał cichutko w kuchni,chyba powoli łapie zasady panujące w naszym domku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry