• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejo!;-)
ja tu chyba wyjde na bezduszną ale moje dziieci w lozeczkach same samodzielnie zasypiaja ( bo wsypialni spimy razem wszyscy, ale jak mieszkalimsy w arklow sami to hania miala swoj pokoj i spala w nim calkeim sama;-)) od kiedy skonczyly pol roczku:sorry2: jak zaczynalam to darly sie wkoncu zorientowaly sie ze nic nie poradza i zasypialy :sorry2: placz mojego dziecka jezeli wiem ze nic mu nie dolega nie rusza mnie:sorry2::dry:

reklama
Tichonku moje dziecko potrzebuje przybory.
już piszę co mam na liście:
Piórnik a w nim każda rzecz podpisana :
3 ołówki
1 ostrzarka do ołówków (zapomniałam jak to się nazywa :-D )
1 linijka
1 gumka
1 opakowanie kredek
1klej
1 bezpieczne nożyczki

he moje dzieci też nigdy nie były usypiane czy też jakieś siedzenie przy nich i trzymanie za rączkę nie wchodzi w grę.kazde ma swój pokój i sobie w nim sam zasypia.

a tak wogóle to witam.
słoneczko świeci,ale i ciężkie chmury gdzieś wiszą :tak:

Ostatnia edycja:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale zmokliśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wychodziliśmy z domu,słonko świeciło,że okulary niewiele pomagały.Po jakiś 7 minutach lunęło,że masakara:crazy:A my bez parasolek:crazy:Ja na szczęście bluzę z kapturem miałam a Radek czapeczkę,ale zanim doszliśmy do Dylana (prawie godzina drogi:wściekła/y:)przemokliśmy dokumentnie:sorry2:,nawet plaster na palcu mi przemókł i się odkleił:eek:.Oczywiście odkąd weszłam do mieszkania,ani kropla nie spadła:angry:
Zadzwoniłam do P,żeby nam na lunchu suche ciuchy przywiózł bo mi się dziecko pochoruje:dry:No taki niefart to tylko mnie się mógł przytrafic:sorry2:
Anineczko...temperówka:sorry2::-D,a ja nic takiego nie mam:no:To zgłupiałam:oo:

Ostatnia edycja:
U nas z tą pogodą dzisiaj tak: słońce, deszcz, słońce i weź tu się wybierz gdziekolwiek. Anula też usypia sama, od małego, jak ma gorszy dzień to tylko mamine rączki, ale nie nosić tylko trzymać i przytulić, teraz ma etap zasypiania w naszym łóżku z tatusiem przy boku. Ale zęby ją męczą i dlatego...

no własnie temperówka :rofl2::-D
Tichonku a dostałas jakieś materiały od nich typu: school matters gdzie jest napisane jak szkoła jest otwarta,jak wygląda lunch,że jest toy day w szkole itp? dostałam też gazetkę szkolną,też kiedy jest off od szkoły i takie tam.
ja jeszcze ksiażek nie kupiłam,ale właśnie obliczyłam,ze to koszt 30 euro tak więc nie jest źle :-D
no i my szkołę zaczynamy o 8:30 :dry:

kurcze ładnie zmokliście :szok: a u nas sucho i piękne słońce :sorry2:

Wczoraj w Interwencji ojciec się wypowiadał,że robił zakupy z synem,mały szedł chyba za nim,facet się oglądnął,ale mały już butelkę przechylał:szok:
Wyżarło mu całą dolną wargę,cała jama ustna,przełyk wszystko poparzone,a szans na przeżycie miał....0,5%:szok:...Ale się wykaraskał,ale ponoć co bólu przeżył to masakra.Lekarz tłumaczył,że tak jakby się ktoś wrzącej herbaty napił i to jest ból przez jakiś moment,a on taki ból czuł tygodniami:szok:Podejrzewam,że w śpiączkę farmakologiczną go wprowadzili bo kto bu to wytrzymał:szok:
...Mój śpioch wstał:-)
jakbym czytala o moim bracie:-(
nie wiem czy Wam pisalam-nie pamietam.
Jak mial gdzies okolo 1,5roczku wpadl do wapna lasowanego u mojego wujka na dzialce.
My starsi bawilismy sie w chowanego on biegl za nami i nie skrecil tylko prosto w to wapno,nie bylo go wacle widac.
Mozna powiedziec ze moja trzezwosc umyslo ( mialam nie cale 4 latka) doprowadzila do tego ze moj brat zyje,widzi na oczy,jest zdrowy,nie jest warzywkiem i nie potrzebuje niczyjej pomocy zeby funkcjonowac normalnie.
Mial miec oko usuwane tak bylo wypalone,ale dzieki lekarza,przeprowadzonym operacja a takze lekarstwom z Niemiec zyje!:-)
kratn byla cala poparzona,usta , w nosie wszystko-masakra.
jka tylko wspomne o tym to wyc mi sie chce:-(

Szym spi 11h na dobe,a chcialabym zeby spal wiecej:-p:sorry2:chociaz 1h.
Jka zasypia to siedze przy nim i smeram go np.po glowce....sam nie chce zasnac,zaraz wstaje ,kombinuje abo placze.
Moja trz

Ciao Dziewczeta!

Ja tez zdazylam juz dzis zmoknac....a poszlam raptem do sklepu tylko 10 min drogi.
A teraz sie opycham coffe cake:-) Wczesniej ogladalam z alem teledyski z bajek na you tube i na krolu lwie sie poryczalam:-D

A glowa bedzie golona!! decyzja zapadla,a maz powiedzial,ze mnie bedzie kochal z wlosami czy bez bo i tak jestem najbardziej hot na swiecie:-D:-D:-D To jego slowa! Tak wiec.....hehehe..ale nie ma strachu to tylko pol glowy. Wiecie o co biega...modna ostatnio frzurka z wygolonym bokiem. Nie wiem czy mi sie dobrze kojarzy ale chyba Sandrulinska ma cos w tym stylu?

Anineczko,dostałam:tak:Listę książek,co ma dostawa na lunch,kiedy przerwy w nauce,ale o piórniku nic tam nie napisano:baffled:Ale nic to,właśnie dostałam wiadomośc na Facebooku,że w środę dzień otwarty będzie w szkole to się dopytam:tak:
A książki już kupiłam i mnie wyniosły 50 Euro bez 5 centów:sorry2:
Ewelcia :szok::szok::szok:Masakra:szok:...Ale dzielna byłaś,nie wyobrażam sobie,żeby mój 4-letni Radek zachował taką trzeźwośc umysłu w takiej sytuacji:no:
Sandrulińska ma podobną fryzurę,ale nie ma wygolone,ze tak powiem do zera;-)Ma boki krótsze i irokeza,ale,że tak powiem symetrycznie,nie tylko z jednej strony:tak:Chyba,że się drugiej nie przyjrzałam:baffled:...niech się sama opisze:-D
...no i się zdążyła opisac:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry