didi
Fanka BB :)
hejka
na poczatku
Sto lat dla solenizantow...
Anineczko ..bedzie dobrze a w necie nie ma co czytac bo wielkiej glowy mozna dostac i wielkiego stresa
jeny a u mnie szpital w domu..Ala juz dzisiaj nie puscilam do szkoly ..jutro pojdziemy do lekarza bo kaszle brzydko jakby pluca mial wypluc i ten katar jeszcze trwa... no i mowi ze go bola nozki i plecki .. wiec chyba grypisko go lapie i to porzednie .. Ewa to samo
na poczatku
Sto lat dla solenizantow...
Anineczko ..bedzie dobrze a w necie nie ma co czytac bo wielkiej glowy mozna dostac i wielkiego stresa
jeny a u mnie szpital w domu..Ala juz dzisiaj nie puscilam do szkoly ..jutro pojdziemy do lekarza bo kaszle brzydko jakby pluca mial wypluc i ten katar jeszcze trwa... no i mowi ze go bola nozki i plecki .. wiec chyba grypisko go lapie i to porzednie .. Ewa to samo

zanim komin wyschnie i przestanie dymic to sie zaczadzimy
Nie no nie jest az tak zle,wazne ze cieplo;-)
. potrzebuje namiarow na przychodnie polska w dublinie. Moze wiecie jaki lekarz jest dobry. Nie znam zadnych przychodni a tym bardziej lekarzy
bo zadko choruje, a jak juz zachoruje to mam leki z polski ktore pomagaja w ciagu tygodnia, a teraz to nie moge ich brac bo sa bardzo silne
.
. Ja juz mam dosc, jak mysle o tym to krew mnie zalewa i ryczec mi sie chce.

Myślę,że nie powinnaś mieć wyrzutów,że nie będziesz podczas zabiegu
Dopiero potem miałam resztę badań i wywiad
i krokiety