reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-no widzisz jak to z dziećmi bywa:/raz nie dopilnujesz i traaaach;)dobrze,że jest poprawa:)
Anineczka-polecam acerka-miałam hp,2 toshiby a najżywotniejszy i tak był acer:)))możemy pozyczyc Ci ładowarkę do fona-dopóki nie odnajdziesz:)Paszportu nie pozycze,bo na dowód podróżuje;))))

reklama
dostaje kota w domu:wściekła/y::angry:pada non-stop a mlody chce na dwor:baffled::baffled::baffled::baffled:zmeczona juz jestem jego marudzeniem,ze on nie chce juz malowac,nie chce sie bawic,nie chce ukladac klockow,nie chce,nie chce nie chce...chce na dwor:sorry::eek:..masakra....

Anineczko moze twardy dysk ci pada??/nam przy tym lapku padl jakos 1,5roku temu,wymienilismy i dziala...ale od czasu do czasu cos mu sie dzieje i troszke glosno chodzi...

ja na szczescie nic nie zagubilam przy przeprowadzce...szukaj paszportu,pewnie sie znajdzie:)

Anineczka, zdecydowałam się na laptopa. Ale chyba bliżej świąt kupię, będzie jako prezent ;-) o Acerach słyszałam że są dobre, też o takowym myślałam.
A masz linka do tego w Tesco?

Marcela wciąż trzepie :baffled: szlak by to :baffled: podaje smecte. Diclofor się przeterminował :-(
Jutro chyba nie puszczę go do przedszkola...sama nie wiem...
Powiedzcie mi - powinnam zadzwonić i uprzedzić że go nie będzie? Jak oni wołają tutaj na rozwolnienie? Czy jak to wogóle mam nazwać? że wirus czy co?

Z Marcelem jest gorzej, dodatkowo zwymiotował :-(

Jeśli pójdę z nim do gp to co może mi lekarz przepisać? Warto iść do lekarza po coś?

W domu mam tylko smecte. Wystarczy?

Tichonku dobrze ze Radkowi przeszło.
Anineczko zycze abyś znalazła paszport i ładowarke
Barmanko aby synusiowi szybko przeszło.Dużo zdróweczka.
Co za pogoda masakra leje,nawet dziś człowiek nigdzie nie był.Cały dzień w domku.
Miłego wieczorku.

co za pogoda:confused2:wrrrrrrrrrr
barmanko-smecte jak najbardziej podawaj,jezeli to wirus to musisz przetrwac, nic ci lekarz nie przepisze. Wazne, zeby duzo pil i mozesz mu podawac ww cos przeciw odwodnieniu. Zdrowka dla niego :tak:
ewelcia-nie tylko Twoj mlody wariuje w domu :baffled: moi tez wynudzeni juz na maksa, kiedy przestanie padac ??
anineczko-oby Wam sie dobrze mieszkalo w nowym domku:-)
wilwia-zakupki sie udaly?? ja to z moimi chlopcami nie mam szans na wyjscie na miasto, dlatego zawsze ich tatusiowi zostawiam a co ;-)tylko sie za bardzo nie przemeczaj i daj znac czy dziewczynka jest dziewczynka na 100%:-D:-D
nie wiem co komu jeszcze :zawstydzona/y::sorry:

paszport się znalazł....ufff.był w apteczce :eek::eek:
Nie dociekam jak tam się znalazł,z moją amnezją ciążową to wszystko możliwe.
Ładowarkę znalazłam jakąś polską i przejściówkę też tak więc uratowana:-D

Teraz pralkę M czyści bo w gumie to ohyda jakaś jest,ja nie wiem czy kiedykolwiek Ci ludzie czyścili tą pralkę :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry