reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamcie.
Barmanka a to pech. Dopiero zaczelo sie przedszkole i juz choroba.Musisz sie przygotowac na wiecej ...Moj Max jak zaczal przedszkole to 2 tyg chory i 1 w przedszkolu i znow choroba..Podawaj duzo pic i dietka:-(

Moje dzieckp dzis bylo dluzej w szkole i myslalam ze bedzie zmeczony.Niee moj synek jest nie do wylaczenia..Dopiero spokoj nastal..
Zoska dzis jape wydziera ze masakra.Hanka nie lepsza .Nie spie nocami, w dziem slucham koncertow z obydwu stron.Zmieniam zafajdane pieluchy po pachy.Dziewczyny sie posrakuja po pachy.A wszystko wina zabkowania.Podwojnie buuuu
Hance idzie 6 zebow naraz!!! Jezuu chyba nie wytrzymam..
Dzis je wazylam moje klopsiki waza 9600 :-)

reklama
Anineczka, a znasz nazwe / nazwy tutejszych probiotyków?

Gastone, ja nie wiem czy to wina przedszkola czy nie...niby okres wylęgu choroby to 3 dni więc teoretycznie "łapie się".. jutro zadzwonię do przedszkola to dowiem się czy inne dzieci też są chore...

Ostatnia edycja:
MartaF mój Radek to chyba raczej się zatruł:tak:Za spokojnie i za szybko to przeszedł.Już mieliśmy familijnie dwie jelitówki to wiem jak to wygląda:baffled:Współczuję,zdrowia Ci życzę:tak:
Barmanko,jeśli to wirus to faktycznie nic Ci lekarz nie przepisze:no:Organizm sam musi się wyczyścić:sorry:Podawaj młodemu wodę,ale po troszkę,po łyżeczce bo pewnie i ją będzie zwracał:sorry:Wygazowany Sprite,wodę z gotowania ryżu.Oby tylko Ciebie i M nie dopadło bo to jest cholerstwo strasznie zaraźliwe:sorry:
Probiotyk dla dzieci tu to: Restore - Protexin

Z tego co piszecie nie warto iść do gp :confused2:...

Tichonku dzięki za nazwę probiotyku, jutro się przejde do apteki. On mi zwymiotował po jedzeniu, pewnie za dużo zjadł, bo przez cały dzień to tak ociupinke tylko czegoś dziobnął...

A dlaczego 7up czy Sprite? Nie może być cola?

witam z wieczorka :-)
Barmanka zdrowka dla Marcelka, oby szybko przeszlo. ja tez slyszalam ze tu sie pija 7up lub sprite bo niby cos maja w sobie, ale wygazowany. ale czemu tak naprawde nie mam pojecia :no:
gastone az 6 naraz :szok: duzo sily zycze i zeby sie szybko przebily ;-)

narazie to tyle bo mi juz niania mruga, wiec trzeba na gore isc :tak:
mezu jutro wkoncu do pracy to wroce do normalnosci :-D

dobrej nocki:tak:

EDIT:

jak cos potrzebujecie z polandii moje panie to wolac bo zaraz kumpela wraca wiec moze cos przywiezc:tak:

Ostatnia edycja:
Barmanko cola to chyba też może byc :tak:
No i tak jak Tichonek pisze Protexin :tak:
No i raczej wizyta u GP zbędna,zresztą zobaczysz jutro jak młody :tak:

No ja pojadłam i teraz poszłabym na tv,ale jeszcze nie ustawiona cyfra :sorry:
Mężu jeszcze dywany pierze,dzieciaki w wyrkach,chyba im trochę przeszkadza hałas no ale muszą wytrzymac bo maszyna do prania dywanów jutro już wyjeżdza,tak więc korzystamy :sorry:

Nudy....idę chyba sobie książkę poczytam :confused2:

Witam wieczornie
Lubiczanko jak tam u Ciebie?
Ewelcia dobrze ze jestes zadowolona z imprezy ;-)
Anineczko jak sie mieszka w nowym miejscu?Zdrowka dla synka
Barmanko to Marcel sie nachodzil do przedszkola oby szbko go choroba odpuscila
Tichonek dobrze ze Radzio lepiej
MartaF nie poddawaj sie,moj J juz ponad rok czasu nie pali:tak:
Gastonebiedna Hania wspolczuje zabkowania...ladnie Ci dziewczynki waza :tak: Lena to pewnie teraz cos kolo 7kg bedzie miala jak bedzie miala taki apetyt jak teraz to jeszcze troche i Natalie przegoni z waga

Dzionek minal na lenistwie nawet obiadu nie robilam J mnie wyreczyl dzis i zrobil obiad :tak:

Spokojnego wieczorku

aania najgorsze chyba za mną bo bałam sie jak będzie w pracy:-)

barmanka cola też jak najbardziej może byc:-)mi to nic nie pomaga:/

trzecią noc nie spałam:-(nie wiem co sie dzieje,jest mi niedobrze:-(żołądek mnie boli,chyba sie strułam w niedziele w fastfoodzie:/:/

reklama
dzien dobry :-)

mezu w pracy a ja na miasto musze isc autograf zostawic :confused2: a za oknew wieje ze glowe urwie, mam nadzieje ze padac nie bedzie :no:
nie lubie z malym do sociala chodzic bo jest taki malutki ze ledwo wozkiem wjechac idzie :dry:

do pozniej
milego dnia i suchego :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry