Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja chciałam spróbować bez znieczulenia, ale świadomość że jakbym nie wytrzymywała bólu to mogę zawołać 'epidural pleassssssssssssssssse' dała mi duży komfort psychiczny i porodu się nie bałam. Do szpitala pojechałam w niedziele ok 1 w nocy, a na porodówke przenieśli mnie w pon ok 14, dopiero tam odeszły mi wody i bóle krzyżowe przeszły w skurcze parte a wtedy poczułam ulge bo te pierwsze były znacznie boleśniejsze. Sądze że gdyby mąż nie zmobilizowała mnie mimo bólu do chodzenia po korytarzu od rana w pon to pewnie wszystko znacznie by się opóżniło.Sofik i moniak wy planowalyscie ze nie bedziecie braly epiduralu czy tak wam szybko i sprawnie poszlo ze nie chcialyscie??? Podziwiam za odwage, bo mi sie wydaje ze pierwsze co powiem po przyjechaniu do szpitala to...epidural pleassssssssssssssssse