reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia na zabicie glodu polecam duze ilosci wody...przynajmniej mnie zawsze pomaga:tak::-) Tylko kibelek potem staje sie moim dobrym kumplem bo czesto do niego zagladam:-):-):-) No albo poprostu przylozenie glowki do podusi i lulu to moze oszukasz zoladek.

reklama
Witam w ten piekny sloneczny dzien :-)

Misia alee czemu ty od 20 juz nic nie jadlas? przeciez do 24 mozna bylo.. :sorry: (chyba)

Didi o kurcze, Twoj P mowil ze ci rece dretwieja, ale nie sadzialam ze az tak bardzo zle sie czulas
a jak dzis samopoczucie?

Frog hi hi jakos tak skojarzylam fakty i udalo mi sie was wszystkich przypasowac, aczkolwiek twoja kolezanka troche sie zmienila, odkad ja widzialam ostatnio ;-)
a z tym "slicznie wygladasz" to nie plec bzdur, ja juz nawet w lustra nie patrze, bo sie doluje, jestem jak slon, chodze w ciuchach M bo w swoje sie nie mieszcze, a jeszcze wczoraj mialam tluste wlosy wiec juz masakra w ogole :-D

ja sie chetnie wprosze na spotkanko ;-) bo jeszcze korzystam zanim urodze :-)

Dzis o 12:30 jade na plac zabaw na Doghisce, moze ktoras dolaczy?
Milego dnia :-)

Monia co za pytanie no jasne że ja sie dołacze :)
Mialam wlasnie pisac do mamusiek czy któras ma ochote isc na ten plac zabaw bo tak ładnie na dworze:)
My juz po sniadanku , zaraz sobie pranie wywiesze na dworze uwielbiam jak tak ładnie świezo pachnie:)\

Larcia i Frog moze przyjedziecie na plac zabaw?
pozdro

Moniadan- miedzy glodowka w badaniem ma byc 12 godzin przerwy. Ja mialam testy o 8 rano wiec od 20.00 juz glodowalam. Ale nie bylo tak zle. Dobrze, ze wzielam ze soba ksiazke, bo inne kobitki mialy juz dosyc gapienia sie w sciane, a ja zasmiewalam sie przy mojej lekturze i czas szybko zlecial!:-)

Ale dzis piekna pogoda! Az chce sie zyc!!!

hej..
ja dzis lepiej..ale glowa boli normalnie....
mam liczyc ruchy i od 9 co pol godz wpisywac w kratke ruch...ale mloda rusza se z czestotliwoscia swiatla.. wiec kratek malo i wpisuje tylko 1 ruch na 30 minut tak jak mam kratke..hehe... mam liczy od 9 do 22 ...ale juzmoglabym zapisac caly dzien...

dzisiaj odpoczywam..znaczy
firana zmieniona...1 pranie wywieszone na dwor 2 pierze sie..hehe...
mloda dokazuje...

ide teraz polezec...

Frog4,dziekuje za propozycje spacerku.Jesli tylko nie bede pracowac,to z checia jestem gotowa na spotkanko.W koncu juz wiem,ze Ty to Ty:)))))Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
Tak, tak juz wyczailam i pozostawilam komentarz! Nikos poprostu zapiera dech w piersiach! Jest taki cudowny!!!!!! Jak bedziesz miala chwile (pewnie bedzie ciezko znalezc ), to napisz jak bylo i wogole!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry