beakta
Mammy of boys & girl
Hej dziewczyny. Mojej corce tez pobierali krew z glowki i nawet wenflon zostawili na jakis czas zeby nie kluc tyle razy. Dzieciaczkom sie tak robi bo na glowce lepsze dojscie.
Sofik moj Nico tez byl dluugo zolty chyba ze 2 miesiace, a bialka w oczach to normalnie zoltka byly...:-) Przy karmieniu piersia zoltaczka dluzej sie utrzymuje. Pielegniarka tylko kazala jak najczsciej ustawiac go przy oknie nawet gdy nie ma slonca bo promienie sloneczne i tak sie przebijaja a one przyspieszaja zmniejszenie sie poziomu bilirubiny.
Sofik moj Nico tez byl dluugo zolty chyba ze 2 miesiace, a bialka w oczach to normalnie zoltka byly...:-) Przy karmieniu piersia zoltaczka dluzej sie utrzymuje. Pielegniarka tylko kazala jak najczsciej ustawiac go przy oknie nawet gdy nie ma slonca bo promienie sloneczne i tak sie przebijaja a one przyspieszaja zmniejszenie sie poziomu bilirubiny.
a opieka kobiet w ciąży jest darmowa na 100% bo ja też tutaj nie pracuję ani nie pracowałam jeszcze w Irlandii a mam opiekę gratis - tylko za pierwszą wizytę płaciłam 50 Euro.