Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba tylko dlatego, ze odkad rozpoczelam 3 trymestr nie moge sie oderwac od slodyczy...:-(Wczesniej wogole nie mialam ochoty na slodkie,,a teraz po prostu umieram z chciwosci na kazdy kawalek czekoladki, ciasteczka, lodow i takich tam...Aaron tez sie przy okazji skusil na podstarzalego rogala z czekolada i ...myslalam, ze umre ze smiechu, gdy zobaczylam jak ta czekolada nagle znalazla sie na jego czole, policzkach, nosie, i nawet w brodzie..
Ja nie wiem jak on o zrobil..
w przenosni oczywiscie
;-)Tylko ostroznie z tym sprzataniem moja droga

hej dziewczyny moj synek juz 3 dzien ma goraczke i dzis jedziemy z nim do szpitala tak nam polecil gp jak goraczka nie minie.w sumie to nie mam pojecia z kad tak goraczka i tyle czasu sie trzyma mierzylam mu rano temp 39,8 st masakra jak on sie meczy a w nocy dzis normalnie majaczyl.odezwe sie sie po szpitalu ciekawa jestem co mu jest moze jakiegos wirusa zlapal.![]()
.ewelcia to ta stronka Słowniczek zwrotów przydatnych w czasie ciąży i porodu / Ciąża i poród / Mama i dziecko / Strona główna - Polkadot.plMisia cholera ale bedziesz miec gosci,napewno wszystko pojdzie po Twojej mysli:-)
Biola daj znac po wizycie w szpitalu jak tam synek.
Pamietam ze ktoras z was kiedys wklejala link ze slowkami przydatnymi na wizyty w szpitalu a takze przydatnymi w czasie porodu//.
Ja te strony dodalam do ulubionych ale mialam wirusa w komputerze "zjadl" wszystko i teraz mam nowy system i nic mi nie zostalo w ulubionych.
Potrzuccie jak mozecie.
Jak juz pisalam kolezanka jest w ciazy i strasznie sie stresuje ze sie nie dogada.\
Bede wam wdzieczna.
u nas na dworku slonmecznie ale cos mi sie wydaje ze tez i zimno,mam nadzieje ze dzis wyjdziemy na spacer.
aco do karmienia czy was tez tak bolaly sutki na poczatku? stosuje masc ale zabardzo mi to nie pomaga, a nie chcialabym sie zniechecic do karmienia piersia;-)moze znacie jakies inne sposoby na zlagodzenie bolu..a wczoraj glupia najadlam sie takich rzeczy ze Nikosia brzuszek bolal i nie chcial ani jesc ani spac masakra byla
jaka ja glupia jestem
wiec chcialabym to zalatwic na swoja reke
a wiem ze trzeba ja podac do 2 tyg po urodzeniu...

masakra