reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No naprawde z tym szukaniem sygnalu to makabra. Ostatni moj brat sie przeprowazdal i ustawial antene tez na polsat. W dodatku byl sam i mowi ze ze 40 minut mu zajelo. Usatwial ,szedl sprawdzic ,znowu ustawial i sprawdzaal i tak w kolko ale w koncu mu sie jakos udalo chociaz sam nie wie jak :-)...
jak ja sie przeprowazdzalam 2 miesiace temu to na cale szczescie przed nami mieszkali polacy i antena zostala idealnie ustawiona na polsat. Wystarczylo tylko podlaczyc:-D

my jak przywiezlismy polsat to ja chcialam zeby juz teraz,natychmiast dzialalo bo cos ciekawego lecialo w tv i moj m wzial antene i jakos przyczepil do drwenianego kija i wbil w ziemie:-)i o dziwo dzialalo:tak:przez dwa dni dopoki nie pospawal takiego stelarza.
Ale pamietam ze na tym kiju jak byla antena to rano musialam isc ja z ziemi podniesc hehe bo w nocy byl wiatr:-D:-D:-D
nie mielismy problemow z ustawieniem:-)

ja daje malemu dwie kropelkim,tak mi kazali w szpitalu i nawet na kropelkach ze pisze 2.
czytalam gdzies w necie ze gorzej jest jak sie przedawkuje niz jak jest niedobor

A na moich kroplach pisze 1 krople wiatminy d3 i badz tu madrym
jeszcze mysle zbey podawac cebion, ale najpier chce zadzownic do pediary i spytam bo tu nic nie daja :szok:

my jak przywiezlismy polsat to ja chcialam zeby juz teraz,natychmiast dzialalo bo cos ciekawego lecialo w tv i moj m wzial antene i jakos przyczepil do drwenianego kija i wbil w ziemie:-)i o dziwo dzialalo:tak:przez dwa dni dopoki nie pospawal takiego stelarza.
Ale pamietam ze na tym kiju jak byla antena to rano musialam isc ja z ziemi podniesc hehe bo w nocy byl wiatr:-D:-D:-D
nie mielismy problemow z ustawieniem:-)

Polak potrafi...:-D..........co do witamin to ja podaje 1 krople Devikap

Witam Ja oczywiście weekend pracowałam no i mialam kilka stron do nadrobienia..:) wczoraj zostalam na noc u rocznej dziewczynki pilnowalam jej a rodzice sobie wyszli i prosto rano o 6 do pracy.

Frog juz myslalam ze omineło mnie spotkanie hi ale jak jest jutro to oczywiscie z checia wpadniemy z Olivierem tylko podaj adres:)

Misia my tez mamy duzy talerz i powiem że Łukasz sam ustawil pomeczyl sie ale sie udalo i od 2 lat mamy tv:)

Sutki i piersi to mnie tez swędziały i bolały ale tarłam recznikiem i prysznice z masazem hihi polecam

No a ja przed chwila zrobiłam sobie odprezajaca kapiel z olejkami swieczkami peelingami itp uwielbiam sie plawic w wannie i staram sie tak zrelaksowac raz w miesiacu:) I teraz czuje sie lekka i śpiaca hihi

pozdro

Ciao dziewczynki!
Tez bym chciala na spotkanie ale nie mam niestety jak sie dostac...:-( Jednak posiadanie samochodu na cos by sie przydalo....:-(

Z ta Antena to ja mam poprostu skaranie boskie....za kazdym razem jak sie przeprowadzam to jest to samo..ustawianie od poczatku...

Mam juz ten miernik od Didi ale okazalo sie, ze przykrecilismy anene do sciany nie z tej strony budynku i nie da sie zlapac sygnalu...brakuje doslownie kilku entymetrow, zeby byla na poludnie. Wiec teraz jedyne wyjscie to kupic mniejszy talerz bo my mamy chyba najwiekszy jaki jest mozliwy...Pojechalismy do Maplina ale durny talerz kosztuje 60 e!! Musze teraz obczaic, moze ktos bedzie sprzedawal..zdarzaja sie takie ogloszenia. Na front budynku przeniesc naszego nie mozemy bo nie wolno tam miec anten...:-(Jak nie urok to..same wiecie;-)

reklama
Misia transport to nie problem ja cie zabioe po drodze:)
poszukaj w gazecie polskim sklepie lub na necie w roznych gazetach polskich w ie napewno cos sie znajdzie bo ja kiedys widzialam..poszukaj:)
pozdro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry