reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia ja mam talerz taki zwykly ale troche od siebie mieszkamy a szkoda, bo on lezy mi na ogrodku :-(

A Ja dzis pojechalam po kwity do doniczki i nic jeszcze nie mam oprocz bratków dopiero maja byc za tydzien, ale kupilam cebulki i truskawki i szpadel i bede jutro z moim tata sadzic;-)

Kamcia- jesli tylko moglabys mnie zgarnac to byloby super...alez ja jestem problemowa..:zawstydzona/y:

Kaziowa- dzieki wielkie za linka:-) zaraz sobie tam pogrzebie i zobaczymy:-)

achh...polozylam sie na troche do lozka i obudzilo mnie ogromne pragnienie na lody!! hihi...dobrze, ze mialam troche w lodowce!

Hejka Kochaniutkie:-)
My wlasnie wrocilismy z wojazy i padam na twarz wiec zaraz zmykam. Chcialam tylko powiedziec(napisac) ze super ze uda sie niektorym z was mnie jutro odwiedzic:-D:-D:-D
Jesli wszystkim pasuje godz 15-16 to czekam. Jutro z rana jakis placek wypadaloby zrobic;-)wiec wszystko ustalone.
Misia fajnie ze samopoczucie pozwoli ci wpasc na ploteczki:tak::-D
Wilwia czekam:-)
Do jutra w takim razie uciekam bo synus wola z dolu MAMOOO!!!!
Papa

Ja tez postaram sie dotrzec na spotkanie jutro,ale ciagle czekam z odp od bossa meza czy go zabierze rano czy maz musi sam jechac do pracy,bo wtedy to klapa i nie mam auta.Ale jesli bede jechac,to MISIA moge rowniez cie zabrac,nie wiem gdzie mieszkasz,moze bede miala cie po drodze?Bede przejezdzala przez headford rd i newcastle

Misia, śniłaś mi się dziś :-) Byłaś moją sąsiadką i nie mogliście ustawic anteny :-D Mój Tata się nad Wami zlitował i ją ustawił :-D:-D:-D

Byliśmy dziś na placu zabaw na Doughisce. Ale tam fajnie :-) Kupiliśmy ostatnio Młodemu siedzonko na rower i kask i dzisiaj trochę pojeździliśmy. W lekkim szoku był, ale pozytywnym :-).

Fajnie, że macie spotkanko, może kiedyś uda mi się załapac....

magda no najwyzsza pora!Pamietam jak jeszcze w ciazy bylas i probowalysmy sie zgadac i nigdy sie nie udalo. Ale rozumiem-praca.Ja mimo,ze w tej chwili nie pracuje,to tez jakos czasu nie umiem na nic znalezc :-D

Larcia- ja mieszkam na Sandy Road, bardzo niedaleko od headford road. Tylko Ty jeszcze nie wiesz, czy bedziesz jechala prawda?

Kamcia- a Tobie do mnie po drodze? bo ja nie chce byc jakas upierdliwa czy cos...:zawstydzona/y:

Magdalena- a to dobre:-D...taki Tatus -zlota raczka to by mi sie teraz bardzo przydal..bo niestety, kurcze A.jest boski ale ma dwie lewe raczki jesli chodzi o wszelkie majsterkowe sprawy. Nie wiem nawet jak udalo mi sie nad tym przejsc do porzadku dziennego, bo moj tato to stary budowlaniec i taki mialam obraz prawdziwego faceta...coz..serce nie wybiera...mamo..dobrze, ze on nie przeczyta co ja tu o nim wypisuje bo moze by sie obrazil;-)

reklama
hej spiochy z Irlandii wstawać:tak::-) A może wszystkie juz na kawie w Galway? To późńiej zapraszamy na limerydzką:):tak: Mam nadzieję że wszędzie u was jest ładniejsza pogoda niż dziś w Limerick, teraz to faktycznie przydałaby się polska telewizja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry