reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
kamcia dzieki za propozycje, milo z twojej strony, ale niestety musze odmowic. Mieszkam w headford, a to jazda 15-20 min od galway, nawet nie bede cie fatygowac!Poza tym juz zaplanowalam sobie dzien, wiec pozostaje mi zyczyc wam dobrej zabawy dzis!Ja swoje auto musialam sprzedac, zostalismy z mezem z 1,dlatego teraz takie cyrki mam. Zgadam sie z frog w tygodniu. A pogoda sie poprawi to spotkamy sie na jakims placu zabaw, ale teraz musze zawsze wiedziec dzien wczesniej, zeby maz pojechal z bossem rano do pracy. Dzis byla wyjatkowa sytuacja, ze musial pojechac sam. Ale tak, to zawsze jestem chetna na spotkanie.

witam
ja mam pytanie, brak czasu na komentarze...

Kochane chce ejchac do PL. jak to jest czy moge gondole i stelarz wozka zlozyc osobno czy nie mzona ??Wogole lecial ktos wizz air , jak tam jest z wozkiem czy np: moge swadzic stelarz wozka do podelka ??

kurde bo wyczytalam wogle w regulaminie ze nie mgoe zabrac samochodowego fotelika do samolotu to jak ja mam takiego maluszka nosic caly czas na reku jelsi nie moge meic fotelika a gondola i stelarz wozka nie skaldaja sie w claosc :angry:

Moze ktos mi cos poradzi ??plissssssssssss

No wlasnie Sofik mnie tez by to interesowalo jak to jest....

Ale dziewczyny maja dobrze...taki fajne spotkanko sie szykuje, a ja mam chyba najblizej:-Da uziemiona na razie jestem...ale wszystkiego naj frog

wogole to kiepsko sie czuje bo walcze z moimi wielkimi teraz cycuchami:tak:przestalam karmic malego piersia - przrzucilam go na aptamil:zawstydzona/y:
Maly sie nie najadal cycem ciagle byl glodny i marudny, denerwowal sie jak go przystawialam do piersi, ja sie denerwowalam i nic z tego nie wychodzilo:no:
Do tego zatkaly mi sie przewody w jednej, cala byla twarda i czerwona, ale jakos troche rozmasowalam...teraz bola mnie jak cholera i odciagac pokarm musze co jakis czas....no i musialam kupic drugi laktator bo paczka nie doszla z polski....i dzis juz wiem ze tak czekalam na nia a ona nie doszla bo moja madra siostra zapomniala wpisac nr domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i paczka wrocila do polski :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:makabra:rofl2:

Witaj Sofik
Jak masz stelarz i gondole osobno to nie ma problemu zostawiasz zlozone pod samolotem i oni laduja do luku bagazowego tylko tyle ze naklejaja ci dwa paski ze to wozek dwuczesciowy i tyle. Fotelika niestety nie da rady wziac na poklad (jeszcze jak latal centralwigs to pozwalali wnosic jak nie bylo kompletu pasazerow:tak:) Inne tanie linie to lipa:wściekła/y:. Bierzesz maluszka na kolana i daja ci pas zebys go przypiela do swojego pasa:szok:. Wiem co teraz myslisz mnie to az sie noz w torebce otwieral jak mialam leciec z mlodym. Teraz juz lepiej bo jest starszy ale wczesniej....szkoda gadac. Ale przemyc kocyk i podusie dla niego usiadz tak z mezem zeby srodkowe miejsce bylo wolne - i tak malo ludzi siada kolo takich malych dzieci no chyba ze jest komplet. Jak wystartujecie a dzidzi bedzie spalo to go po prostu polozysz na tym wolym fotelu miedzy wami. Ibedzie mu wygodnie.
Pozdrawiam

Agusiek okladaj piersi liscmi kapusty wiem ze to smieszne ale zeby ci sie jakas infekcja nie wdala. Dziekuje za zyczenia. Szkoda ze ci sie nie udalo wpasc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja lecialam do Pl ryanairem jak Nico mial 3,5 miesiaca a drugi raz jak mial 5,5 miesiaca. Pierwszym razem wzielam stelaz z fotelikiem i przynajmniej w pl nie mialam problemu z fotelikiem samochodowym i tak jak pisala frog daja ci dwa paski ze to wozek dwuczesciowy i zostawiasz wozek przed wejsciem do samolotu, oczywiscie zlozony. Drugim razem wzielam juz spacerowke i spiwoerek. Gondoli nie posiadam ale mysle sie bez roznicy czy to fotelik czy gondola. Poprosu ja odczepisz i polozysz obok stelaza.

A tak sobie mysle czy fotelika nie moznaby bylo schowac do duzego bagazu? mam na mysli te foteliki od wozkow dla bobasow...a stelaz i gondole oddac do luku... ciekawe czy to by przeszlo?:-p

Mysle ze by mozna bylo tylko to troche te foteliki waza i szkoda tylu kilogramow z bagazu. No ale tak jak napisalam wczesniej ja dala dwie czesci czyli stelaz i fotelik wiec mysle ze stelaz i gondola tez przejdzie. Tylko ja lecialam ryanairem.

reklama
Tak tak wiem beakta o coCi chodzi, tylko ze mi w Polsce to i fotelik i gondola niezbedne bom nie kazalam dziadkom lozeczka kupowac wiec chcialabym malego w wozku klasc spac no a fotelik do jazdy miec;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry