reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam was u nas w Tuam pogoda też okropna:wściekła/y::wściekła/y:dziś koleżanka kwietniowa ma CC w szpitalu w Galway pojechała na 8jak na razie ją ometkowali i czeka :tak: Czy może któraś z was wie w których godzinach w galway jest święconka bo u nas na pewno o21 ;-)

reklama
Witam mamusie:-)
Wieje, wieje, a ja od wczoraj cierpi na ból głowy i ogólnie śpiąca jestem. Nie wiem, czy to tylko ta pogoda, czy po prostu ciąża się odzywa. Właśnie przygotowuję obiad, bo o 12 M ma przerwę.

Czesc Mamuski:-) Tak dla pocieszenia dodam tylko ze u nas pogoda tez do tylka:wściekła/y: ze az nic sie czlowiekowi robic nie chce. A tak przy okazji czy jest tu moze jakas mamuska z Mallow ktora przy okazji wie jak sa swiecenia w kosciele w Mallow? Ps chyba zrobie sobie kawke moze to mnie postawi na nogi:tak:

Gratki dla dzielnej mamuski :tak: teraz duzo zdrowka i szybkiego powrotu do formy zyczymy:-) a ktora to zostala kolejna szczesciara?:-)

A my wczoraj bylismy na krotkim spacerku bo ladnie bylo, a dzis znow masakra...ta pogoda mnie dobije:wściekła/y:
Po wizycie pielegniarki jestesmy...maly zdrow rosnie jak na drozdzach po mleczku z butli:tak:i jest duzo spokojniejszy niz wtedy gdy ciagnal cyca:-)
Zapisalam go na szczepionke BCG, bo nie dostal w szpitalu tylko trzeba czekac ok 6 miesiecy:crazy:
Didi tułasz sie jeszcze /??? hihihi:-)
Sofik ale Twoj Fifi na tym przedostatnim zdjeciu na nk podobny do mojego Nikosia:-D

Mamuski co dobrego robicie do jedzonka na swieta??? Zapodajcie jakies fajne SZYBKIE przepisy hihihi bo mi jako poczatkujacej mamusce to na wszystko czasu mi brakuje....

Ciao dziewczynki!!

Dzien jest masakryczny! A ja popadam w poglebiajaca sie frustracje spowodowana tak silnymi bolami krzyza, ze czasem mam ochote polozyc sie i umrzec!!:angry:

Caly wczorajszy dzien przesiedzialam na fotelu bujanym, nie mogac chodzic wcale! Nie moglam nawet nogi podniesc. Jak chcialam isc do kibla to mnie A.podnosil. Pol nocy nie przespalam z bolu. Jedyna pozycja, w ktorej moge spac to na plecach, czyli najgorsza ciazowa pozycja jaka moze byc!! Dzis jest wcale nie lepiej! Bol zaczyna sie w krzyzu i schodzi do obu nog, tak, ze az mi jest czasem niedobrze! Ja sie chyba pochlastam, jak to juz tak bedzie do konca....
Przez to wszytsko zrobilam sie marudna i rozmemlana....:baffled:
Ale dzis obchodzimy urodziy 29 tgodnia ciazy wiec jeszcze tylko 11- jesli donosze...

Pzepraszam, ze marudze od samego rana, no ale gdzie mam sie wyzalic? :zawstydzona/y:
A tu jeszcze leje....czy jakies pozytywy dzisiejszego dnia wyplyna?

Jakby nie bylo Wam dziewczeta zycze milego dnia!:-)

hejka
pogoda nas dopieszcza co...wlasnie wrocilam z miasta ..taxowka bo na autobus chyba bym sie zaczekala a do tego jakis dupek pod moim nosem zapalil smerdzaca fajne.wrr wiec poszlam na taxi a w niej goraco jak smok
Didi tułasz sie jeszcze /??? hihihi:-)
jeszce kulam sie ale juz mam nadzieje ze niedlugo...wczoraj na wizycie w szpitalu kazali mi przyjsc za tydzien i zbadaja mnie ginekologocznie:szok: w szoku bylam..moze juz mnie zostawia..no i pytala cz nadal chce rodzic nrmalnie a moze chce cc...i pochwalila ze normalnie ..mowila ze nie mam sie bac beda mnie monitorowac podczas porodu i bedzie wszystko ok

a najlepsze to ze dostalam mnowa karte ciazowa tylko z wpisem ostatniej wizyty i napisane na przodzie kopia..orginal zgubiony...wracamy do domu ..jest list do mnie otwieram a tam moja karta ciazy ..haha

swieconka w Galway jest o 11 , 13:30 i 16 w ksciele sw. Patryka przy
Foster St.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry