didi
Fanka BB :)
Didi a ty pierwszy porod mialas cesarke ?
tak..bo maly nie chcial wyjsc i cofal sie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Didi a ty pierwszy porod mialas cesarke ?
mowia ze musi minac min 2 lata od ciecia aby moc rodzic SN ..ale tez liczy sie wielkosc dziecka i w jaki sposob bylo wykonane ciecie no i jak wyglada blzna..musza to sprawdzic na usg...Pytam bo moja kolezanka pierwsza miala cesarke i teraz znowu jest w ciazy i termin ma jak bedzie dokladnie dwa lata roznicy i tak nie jest pewna czy bedzie rodzic naturalnie czy ponownie przez ciecie. Jeszcze jej tego nie powiedzieli.

Zapisalam go na szczepionke BCG, bo nie dostal w szpitalu tylko trzeba czekac ok 6 miesiecy
Sofik ale Twoj Fifi na tym przedostatnim zdjeciu na nk podobny do mojego Nikosia![]()
wiesz mojego m sis miala tak ze pierwszy porod CC, drugi SN...Pytam bo moja kolezanka pierwsza miala cesarke i teraz znowu jest w ciazy i termin ma jak bedzie dokladnie dwa lata roznicy i tak nie jest pewna czy bedzie rodzic naturalnie czy ponownie przez ciecie. Jeszcze jej tego nie powiedzieli.