reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pytam bo moja kolezanka pierwsza miala cesarke i teraz znowu jest w ciazy i termin ma jak bedzie dokladnie dwa lata roznicy i tak nie jest pewna czy bedzie rodzic naturalnie czy ponownie przez ciecie. Jeszcze jej tego nie powiedzieli.

Pytam bo moja kolezanka pierwsza miala cesarke i teraz znowu jest w ciazy i termin ma jak bedzie dokladnie dwa lata roznicy i tak nie jest pewna czy bedzie rodzic naturalnie czy ponownie przez ciecie. Jeszcze jej tego nie powiedzieli.
mowia ze musi minac min 2 lata od ciecia aby moc rodzic SN ..ale tez liczy sie wielkosc dziecka i w jaki sposob bylo wykonane ciecie no i jak wyglada blzna..musza to sprawdzic na usg...
mnie juz 2 raz pytali teraz czy nadal chce rodzic normalnie... no i chce sprobowac ..nie chce byc ponownie cieta..ale jesli bedzie trzeba to potna..ale moze uda mi sie i urodze sama

Witam
ja dzis miałam busy dzień w pracy pozniej byłam u kolezanki, obiadu nie chcialo mi sie robic wiec zamówilismy chińszczyzne raz na jakis czas lubie sobie cos zamówic:)i teraz Oli śpi a ja pilnuje jego rówieśnika czekamy na jego rodziców:)
jutro znów do pracy ale bede mogla wczesniej skończyc wiec zrobie jakas sałatke , sernik .
Zycze miłego wieczoru:)

Witam

Ale mi sie ciezko zerbrac zeby cos napsiac, ciegle cos mi wypada czas lecji szybko...

Moj synek juz ma MIESIAC:szok:

Zapisalam go na szczepionke BCG, bo nie dostal w szpitalu tylko trzeba czekac ok 6 miesiecy:crazy:

Sofik ale Twoj Fifi na tym przedostatnim zdjeciu na nk podobny do mojego Nikosia:-D

Tak samo pomyslalamm o Tej Fotce...

Ja dostalam list ze 14 kwietnia mam szczepienia w szpitalu na BCG, a u was rany 6 m-cy maskara, mi piel. mowila ze do 2 m-cy musze ta szczepionke zrobic jak by nie przyslali listu to sie mam zglosic wczesniej... to ja juz nie wiem ...

wiesz mojego m sis miala tak ze pierwszy porod CC, drugi SN...
Wydaje mi sie ze to zlaezy od sytulacji, a wczesniej gdzies cztalam ze jak pierwszy CC to drugi tez musi...

Teraz spadam spac,,, milej nocy

moniadan ja kupilam swoj koszyk w kwiaciarni.A jak tam przygotowania do swiat mamusie?Ja wlasnie wstawilam sernik,potem musze isc do pracy a wieczorkiem jeszcze upichce makowca.Pozdrawiam

reklama
A ja jakos wogole bez klimatu swiatecznego w tym roku tzn stol zrobie, sniadanie i obiad jak nalezy,ale ogolnie bez zadnych ceregieli :-) Ciasto lodowca zaczynam dzis wieczorem,jutro jakas salatke,jajka,sledzie.Nic nadzwyczajnego. Pogoda jakas dziwna, raz slonce raz chmury i kropi.Spadam zaraz na kawke,a potem musze zrobic jakis obiad, chyba rybke. CHcialam dzis napic sie piwka ze znajomymi wieczorem,ale zapomnialam,ze dzis alkoholu nie kupi sie w sklepach no i masz Ci babo....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry