Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prosze wlasnie wrocilam z Lainch, wietrznie bylo nad oceanemdziękuję za zaproszenie anineczka...
dokładnie jestem z Lahinch koło klifów....
tak z krwawieniem to już przeszłość... teraz mam większą zmorę.....:-(
moja szefowa coś zaczęła [podejrzewać bo na badania muszę do Limerick jeździć i się zwalniać z pracy i zagroziła że jak tylko będę w ciąży to mnie zwolni... pracuję prywatnie i boję się że jak mnie zwolni to nie będzie mi się należało...
a wczoraj musiałam pracować 15h... dodam że jeszcze jej nie powiedziałam o ciąży:-(
Witaj nowa kolezanko :-)Nie bede sie powtrzac za Misia. dolaczam sie poprostu do wypowiedziKa...M- Witaj wsrod nas! Co to znaczy, ze Cie zwolni jak sie dowie o ciazy!!?? A jestes normalnie zatrudniona czy pracujesz na czarno? Jesli jestes zatrudniona to moze cie co najwyzej w tyleczek pocalowac, a nie zwolnic! Poza tym w pierwszym trymestrze powinnas sie bardzo oszczedzac....15 h w pracy to duzo...:-( Na Twoim miejscu nie zastanawialabym sie ani sekundy! Najwazniejsze jest zawsze dobro dziecka! Mam nadzieje, ze wszytsko sie ulozy, badz dzielna!!;-)

Mam pytanko do dziewczyn Galway....slyszalyscie o jakims polskim dentyscie ktory przyjmuje na medical card?
...a jesli mi przysle cokolwiek to ide do prawnika, juz sie dowiadywalam grozi mu za to odszkodowanie dla mnie w wys 2 letniej pensjiwiec na razie prawnika darowalam sobie, ale za to wyslalam skarge do right commissionera o to ze nie zaplacil mi za urlop i pare innych rzeczy
no i czekam....
takze KaM nie daj sie;-)
pozdrawiam mamuski
) Wcześniej dałam sobie z tym spokój ale w końcu postanowiłam zabrać się za to. Nawet jeśli ja nic nie będe miała z tego to niech chociaż baba ma problemy. Powiedz mi czy tą skargę mogę wysłać do tego right commissionera czy lepiej kombinować coś z prawnikiem, ale zupełnie nie wiem gdzie mogę się zwrócić, może masz jakieś namiary???

http://www.childbenefit.info/
Leje, leje i jeszcze raz... a wczoraj po południu już tak ładnie się rozpogodziło

My z Victorem już byliśmy na szczepieniu na pneumokoki zaraz na początku tego roku i nie było żadnych problemów;-) Oliver jest już po BCG i pierwszym 6in1 i MenC, następne w czerwcu;-)