Hej mamuski :-)
Moniadan ja robilam sobie goraca kapiel, bralam ze soba pieluszke tetrowa moczylam ja w wodzie, przyladalam mokra do piersi i przez nia masowalam ale lekko (golych piersi nie moglam dotknac tak bolaly). Gdy juz troszke rozmasowalam zwlaszcza te ztwardnienia to w wannie sciagalam laktatorem taką ilosc aby nie czuc takiego bolu, bo mowia ze nie nalezy sciagac do konca bo wtedy produkcja rusza cala para na nowo

. Po kapieli zakladalam stanik w niego pakowalam kapuste i obwiazywalam sie chusta dosyc ciasno i tak szlam spac. Rano bylo zawsze troche mleka ale juz nie tyle wiec znowu sciagalam troszke laktatorem i obwiazywalam sie na nowo. To obwiazywanie duzo pomaga, kiedy raz sobie darowalam rano znow mialam pelne i twarde baniaki

.
A z tym zdjeciem to tez jestem ciekawa gdzie moge zrobic???
Anineczka jak tam poszukiwania pieska? masz juz jakas hodowle na oku?:-)kurcze zazdroszcze Ci malego mopa

, ja tez bym chciala miec tu swojego sharpejka no ale niestety wszystko sie tak przeciagnelo kwarantanna badania, pozniej problem z transportem (tanie linie nie przewoza), teraz urodzil sie nikos wiec nie bardzo i moj piesio mieszka u dziadkow nadal

ale widujemy sie na skypie
Didi powinnas byc zadowolona z aptamilu. Moj maly na poczatku mial problemy z kupka, ale teraz duzo go dopajam woda i jest ok...no i te kartoniki to wygoda choc jeszcze nie probowalam a mam w domciu...ale moja znajoma mi mowila ze jej cora pije to mleko ale kartonikow nie chce za bardzo

wiec musze sprobowac
Hey
larcia witaj :-)ale masz przerabane

a co przeprowadzka czy co sie stalo?
Miska to caly dzien teraz z pilota do dekodera strzela

A ja jestem wsciekla bo moj m pojechal na ryby i zabral mi wozek w bagazniku

a moj maly mi daje popalic, a tak na spacerku by pospal... wrrrr....udusze jak wroci

pozdr