anineczka
królowa mrówek :P
agusiek co do pieska...to trochę się waham...
Bo kuźwa pogoda nie zachęca do spacerów,a ja z dwójką dzieci wiecznie sama w domu...
Kurcze z kotem nie było by problemów,ale nasz landlord na kota się nie zgadza.
I jeszcze shih-tzu to taka rasa,że trzeba suszyc i czesac przy każdym zmoknięciu.
Wiem,że jak się chce psa to dla chcącego nic trudnego,jednak muszę patrzeć na wszystkie za i przeciw.
No i intensywnie myślę
Równo rok temu 21 maja moje dzieci kąpały się w tutejszym morzu.Było piękne i ciepłe lato...a teraz

Co do zdjęcia to w aptekach albo samemu w domu.Wiem,że Kamcia robiła sama w domku młodemu.
Bo kuźwa pogoda nie zachęca do spacerów,a ja z dwójką dzieci wiecznie sama w domu...
Kurcze z kotem nie było by problemów,ale nasz landlord na kota się nie zgadza.
I jeszcze shih-tzu to taka rasa,że trzeba suszyc i czesac przy każdym zmoknięciu.
Wiem,że jak się chce psa to dla chcącego nic trudnego,jednak muszę patrzeć na wszystkie za i przeciw.
No i intensywnie myślę

Równo rok temu 21 maja moje dzieci kąpały się w tutejszym morzu.Było piękne i ciepłe lato...a teraz

Co do zdjęcia to w aptekach albo samemu w domu.Wiem,że Kamcia robiła sama w domku młodemu.
Chcialabym miec jakiegos malucha ze schronu, ale kurcze troche za duze to zoo by mi sie zrobilo:-) A ja musze trzymac miejsce dla mojego doga..w przyszlosci:-)
tak sie dzis usmialam na szkole rodzenia, ze az mi bylo glupio bo wszyscy sie na mnie gapili zniesmaczeni!
:-)
).