Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nie mogliśmy znaleźć...
Chyba pójdziemy tu do citizen information może powiedzą czy w Clonmel się składa papiery czy też trzeba wysyłać pocztą aż do Dublina..??? Ale tam jest napisane, że paszport też jest potrzebny - a ja boję się jednak wysyłać taki dokument pocztą...
Czy któraś z Was może wyrabiała tu prawko (L) i wie jak to się załatwia?
Gastone - mi lekarz w PL powiedział, że przed ciążą najlepiej brać tylko folic bo on przede wszystkim działa przed ciążą.. potem jak mówi "nie ma sensu brać kwasu foliowego bo on nic już nie zmieni" ale i tak brałam folic w czasie ciąży plus Prenatal. ;-)Dziewuszki mam do Was pytanie.Jakie witaminy polecilybyscie przed ciaza, takie zawieraja juz odpowiednia dawke kwasu foliowego, zeby dodatkowo nie brac.Brala ktoras z was?
Joann jak moje Kochanie robiło to z tą karteczką z egzaminu i z id-no właśnie chcą paszport i nie jestem pewna czy nie potwierdzenie adresu na miejscu w motor taxie dostał, mało tego akurat tego samego dnia się przeprowadzaliśmy i on mówił ze jest to obojętne czy zrobi to w Cork czy w Kerry więc jeśli macie motor tax u siebie to od razu tam uderzaj a jeśłi nie to tylko sie upewnij telefonicznie w tiperrary-to chyba najbliżej?Ależ ta Irlandia może człowieka zdenerwować..bo dziś mąż chciał złożyć papiery na prawo jazdy (L-ka) i tam gdzie zdawał prawko nic nie wiedzą gdzie to załatwiać..kazali szukać w neciei nie mogliśmy znaleźć...
Chyba pójdziemy tu do citizen information może powiedzą czy w Clonmel się składa papiery czy też trzeba wysyłać pocztą aż do Dublina..??? Ale tam jest napisane, że paszport też jest potrzebny - a ja boję się jednak wysyłać taki dokument pocztą...
Czy któraś z Was może wyrabiała tu prawko (L) i wie jak to się załatwia?
![]()
![]()
Gastone - mi lekarz w PL powiedział, że przed ciążą najlepiej brać tylko folic bo on przede wszystkim działa przed ciążą.. potem jak mówi "nie ma sensu brać kwasu foliowego bo on nic już nie zmieni" ale i tak brałam folic w czasie ciąży plus Prenatal. ;-)